Davina Michelle en Tom Walker(UK) gaan skiŽn met Mattie & Marieke

dinsdag 14 januari 2020

De Britse singer-songwriter Tom Walker van de het nummer 'Leave A Light On' en meervoudig Top 40 Award-winnares Davina Michelle maken eind deze maand hun opwachting bij het Q-hotel in de sneeuw.

Zij treden daar op voor de gelukkige luisteraars die mee mogen gaan skiën met Mattie & Marieke.


De jongens van de band BENR, Robin Zomer en Bart Maessen, die wekelijks een Top 40-cover in het Nederlands zingen en binnenkort met The Script optreden in Ziggo Dome, maken de line up compleet.

Ook gaat er weer een aantal Qmusic-dj's mee: naast Mattie Valk en Marieke Elsinga gaan Kai Merckx, Joost Swinkels, Hila Noorzai en Joep Roelofsen mee de Oostenrijkse berg op. Naast luisteraars zijn er ook influencers bij die op hun social kanalen verslag doen van het event.

Bij Qmusic staat de luisteraar centraal en daarom legt de radiozender dit jaar voor de vijftiende keer luisteraars in de watten met een all inclusive skireis. Luisteraars kunnen zich vanaf nu aanmelden via de website van Qmusic. De winnaars kunnen rekenen op een onvergetelijke reis met optredens, Q-dj’s, skilessen, après-ski en andere leuke activiteiten.

Eerdere jaren gingen onder anderen Anne-Marie, Sugababes, Kensington, Adam Lambert, Douwe Bob, Nielson, Kane en Matt Simons mee naar het Q-hotel in de sneeuw.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers