Finaleweek 'House Rules NL' op bij Net5

maandag 20 november 2017

Het derde seizoen van het succesvolle Nederlandse realityprogramma 'House Rules NL' nadert volgende week de ontknoping. In de laatste twee afleveringen blikt presentatrice Daphne Bunskoek samen met de finalisten, de afvallers en de jury (bestaande uit Odette Simons en Osiris Hertman) terug op een spannende reeks met vele hoogte- en dieptepunten.

Hoe gaat het met Dinie en Paulien (team Paars) bij wie het net opgeknapte huis plotseling afbrandde na de opnames? En wie worden de winnaars van die felbegeerde hoofdprijs van twee jaar hypotheekvrij wonen? Is dat het fanatieke kluskoppel Charisa & Jamie (team Geel) uit Amsterdam Zuid-Oost of het creatieve koppel Astrid & Henk (team Groen) uit Arnhem?


In 'House Rules NL' verbouwen vijf (voor elkaar onbekende) koppels elkaars huis rigoureus aan de hand van vooraf opgestelde ‘huisregels’. Dit jaar zijn team Geel en team Groen het verst gekomen in deze afvalrace. Tot in de finale kan de kijker stemmen op zijn of haar favoriete koppel; sms GEEL naar 4600 / bel naar 0909-0001 of sms GROEN naar 4600 / bel naar 0909-0002.

Dit seizoen werd het programma twee (in plaats van een) keer per week prime time uitgezonden bij Net5: elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur. Na het succes van seizoen 1 (8% marktaandeel in de doelgroep 20-54 jaar) en seizoen 2 (9,6%), behaalde seizoen 3 tot nu toe een gemiddeld marktaandeel van 10,1%. Met op woensdag 1 november een record van 12,4% ondanks de sterke concurrentie van de Champions League-wedstrijd met Feyenoord.

Genoeg reden voor een vierde seizoen! Vanaf nu kunnen geïnteresseerden zich opgeven via http://www.net5.nl/houserules.

'House Rules' wordt geproduceerd door Skyhigh TV. De distributeur van het format is Red Arrow International.

'House Rules NL: de finaleweek', dinsdag 21 en woensdag 22 november om 20.30 uur bij Net5, met op woensdag de live finale en om 22.30 uur 'House Rules NL: de uitslag', live vanuit Amsterdam.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers