'Hotter Than My Daughter' nieuwe stijl met Patty Brard

dinsdag 26 februari 2019

De uitbundige en spraakmakende uitdossingen van moeders en dochters zijn weer hot topic in 'Hotter Than My Daughter' nieuwe stijl vanaf 27 februari bij RTL 5.

Patty Brard biedt de dames een metamorfose aan die soms verder gaat dan alleen een verandering van kleding. Achter de bonte outfits gaan vaak emotionele verhalen schuil. 'Achter elke uitdossing zit een verhaal', aldus Patty, 'en ik wil graag weten waarom iemand zich zo achter een bepaalde outfit verschuilt'.

In elke aflevering bezoekt Patty twee vrouwen die zich over de top kleden. Voor hun moeder, dochter of zoon is de maat vol, zij durven niet meer de straat op met hen. Een professioneel make over-team neemt de dames flink onder handen. Het team bestaat uit de stylisten Kelly Huisman en Tommy Driessen, master stylist Lotte van de Loo voor het haar en de visagisten Barbara van Munster en Ciel Coenders.

In de eerste aflevering zien we Fouzia van 44 jaar en Gosia van 39 jaar: Fouzia (44) is moeder van 5 kinderen. Ze draagt voornamelijk zwarte/gothic kleding, zit onder de tatoeages en is groot Metallica-fan. Ze is gek op het duistere en ook in huis is dit goed terug te zien. Haar hele huis hangt vol doodskoppen en spoken. In de voortuin hangen skeletten en ook de vensterbank staat vol met van alles. Tegelijkertijd is ze ook groot Disney-fan. Ze draagt dan ook graag Disney-leggings, met de zeven dwergen erop als favoriet. Maar dit combineert ze dan wel met shirts vol doodskoppen. Het contrast tussen ‘boven’ en ‘onder’  is volgens haar dochter dan ook veel te groot. Fouzia was vroeger erg zwaar, maar ze is inmiddels 70 kilo afgevallen. Dochter Sheila vindt dat het nu eindelijk tijd is voor een nieuwe start en hoopt dat haar moeder straks eindelijk in gaat zien hoe mooi ze eigenlijk is. Gosia (39) is moeder van 3 kinderen. Ze komt oorspronkelijk uit Polen en woont nu 17 jaar in Nederland. Gosia heeft veel moeite met ouder worden en kleedt zich daarom lekker jong. Ze voelt zich vaak nog een 18-jarige en wil er graag apart uitzien. Ze heeft schijt aan wat mensen van haar denken, draagt graag opvallende kleding en ze is dol op panterprintjes, bling bling en haar borsten. Haar dochter Klaudia vindt haar kleding vreselijk en schaamt zich kapot!

'Hotter Than My Daughter' wordt geproduceerd door EndemolShine.

'Hotter Than My Daughter', vanaf 27 februari wekelijks op RTL 5 en Videoland.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers