Corona zorgt opnieuw voor wissel in 'De Slimste Mens ter Wereld'

woensdag 8 december 2021

Het coronavirus blijft voor onrust zorgen in de studio van 'De Slimste Mens ter Wereld'. Ook Eddy Planckaert moet verstek geven na een mogelijke coronabesmetting. Hij wordt vanavond last-minute vervangen door een andere kandidaat.

Geen Eddy Planckaert dit seizoen in 'De Slimste Mens ter Wereld'. Het opperhoofd van de familie Planckaert moest op het allerlaatste moment afhaken voor de opname van de aflevering die vanavond op Play4 komt. Planckaert liep een hoogriscocontact op in Frankrijk. Daar zijn de regels strenger dan in Vlaanderen. 'Na elk contact met iemand die corona heeft, moet je in isolatie', vertelt 'Château Planckaert'-producer Katrien Luyten in de krant Het Nieuwsblad.

Het is al de derde keer dat corona de planning verstoort. Presentator Erik Van Looy testte eerder al positief en werd vervangen door Bart Cannaerts. Even ervoor geraakte een andere kandidaat ook al besmet. Die werd vervangen door rapper Glints. Play4 hield de identiteit van de kandidaat geheim zodat die eventueel nog zou kunnen aanschuiven op een later moment. Met het uitvallen van Eddy Planckaert is dat nu het geval. Vanavond neemt acteur Tom Vermeir ('Belgica', 'De Twaalf') het op tegen Jan Verheyen en Lisbeth Imbo.


(Bron: Het Nieuwsblad)


Lees ook:
Bart Cannaerts blundert erop los als presentator van 'De Slimste Mens ter Wereld'
Erik Van Looy besmet met corona! 'De Slimste Mens ter Wereld' krijgt tijdelijk nieuwe presentator!

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers