Drama in 'Dancing With The Stars': Metejoor moet op doktersadvies de show verlaten

zaterdag 18 december 2021

Slecht nieuws voor Metejoor. De zanger heeft de populaire Play4-show 'Dancing With The Stars' zaterdagavond per direct moeten verlaten. En dat was niet zijn keuze of die van de kijker... 'Te gevaarlijk om verder te dansen', klonk het bij zijn dokter.

Metejoor zou normaal de 3de liveshow openen. Maar geen samba voor hem en zijn danspartner Margot. Met krop in de keel gaf de zanger meer uitleg: '7 weken geleden is mijn linkerschouder uit de kom geraakt, maar ik kon rustig blijven doordansen. Maar gisteren ging hij opnieuw uit de kom en ben ik naar het ziekenhuis moeten gaan om allerlei scans te ondergaan en daarop waren scheurtjes in mijn spieren en pezen te zien. Het verdict was wel heel duidelijk: het is net iets te gevaarlijk om verder te dansen. En dus moet ik met pijn in het hart afscheid nemen van ‘Dancing With The Stars’.

'Ik ben best droevig. Ik wilde zo lang mogelijk meedoen in deze wedstrijd. En mijn danspartner Margot gunde ik die finaleplek. Dat zit er helaas niet in. Toch niet dit seizoen. Ja, het is balen. Ik heb hier echt van wakker gelegen', aldus Metejoor.

Voor de andere kandidaten is de plotse exit van Metejoor wel een kleine meevaller. Op het einde van de 3de liveshow moet er niemand vertrekken. Wel wordt bekend gemaakt welke 2 kandidaten helemaal onderaan bengelen. De stemmen van het publiek én de jury worden dan meegenomen naar de 4de liveshow op zaterdag 8 januari. Op kerstdag en nieuwjaarsdag zendt Play4 feestelijke specials uit van 'Dancing With The Stars'. Bron: HLN


Herbekijk de romantische rumba van Metejoor:


Of zijn vurige paso doble:



Lees ook:
Metejoor is de nieuwe coach in 'The Voice Kids'
Frances Lefebure, Jonas Van Geel, Stefaan Degand, Nora Gharib en Metejoor ruilen spotlights in voor 'Een Echte Job'
Zanger Metejoor gaat meedoen aan 'Dancing with the Stars'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers