Geen nieuw seizoen van 'De Mol' in 2021?

woensdag 20 mei 2020

Door de coronacrisis zitten tv-makers en zenders met de handen in het haar. Opnames kunnen niet of nauwelijks plaatsvinden en dat heeft ook gevolgen voor het populaire VIER-programma 'De Mol'. Dat vindt steevast in het buitenland plaats, maar reizen is op dit moment niet toegelaten.

Misschien krijgen we in 2021 wel een editie van 'De Mol' in eigen land. 'We bekijken een aantal opties', laat presentator Gilles De Coster weten. 'We kunnen de reeks uitstellen, maar een bestemming binnen de EU is ook perfect mogelijk. Dat hoeft zeker geen nadeel te zijn.


De editie van 2016, in Argentinië, was eigenlijk geschreven met Griekenland in het achterhoofd en dat land vond ik het meest geschikt van allemaal. We wachten af, maar bij 'De Mol' kan alles', besluit De Coster.

Bron: Het Laatste Nieuws


Lees ook:
Bevestigd: 'De Mol' keert in het voorjaar 2021 terug op VIER, opnames nieuwe reeks afgerond!
'De Mol' trekt maximum aantal inschrijvingen op tot 10.000 wegens overrompelend succes

DOSSIER: Coronacrisis op Vlaamse radio & tv

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers