Marthe besmet met corona! Studio 100 start noodplan voor finale 'K2 Zoekt K3'

donderdag 25 november 2021

Corona woekert door Vlaanderen. Ook de bekende Vlamingen ontsnappen niet, zoals Marthe van K3. Maar de 'show must go on'. Studio 100 start een noodplan op voor de grote finale van 'K2 Zoekt K3', zaterdag bij VTM en SBS6.

Wie wordt de nieuwe collega van Marthe en Hanne? Dat weten we zaterdagavond na de grote finale van 'K2 Zoekt K3'. Diede, Amy, Julia of Celester... Eén van hen mag zich zaterdagavond het nieuwe K3'tje noemen. Eén ding is zeker, Marthe zal er niet live bij zijn. Zij is besmet met corona en zit in quarantaine.

Een domper op de feestvreugde dus, al zet Studio 100 alles op alles om Marthe toch een rol te geven in de finaleshow. 'De mogelijkheid dat iemand corona oploopt is iets waar we al sinds het begin van de liveshows rekening mee houden, dus er is een noodplan dat nu in werking zal treden', reageert Studio 100 in de krant Het Nieuwsblad. 'De show gaat gewoon door. Het programma zal alleen visueel een beetje anders uitzien'.

De grote finaleshow is zaterdag live te volgen bij VTM én SBS6 in Nederland.



Lees ook:
VTM volgt exclusief de eerste weken van de gloednieuwe K3 in 'K3, Een Nieuw Begin'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers