Nieuw productiehuis Tivoli.tv

maandag 16 september 2019

Kris Spaepen, die eerder dit jaar moest vertrekken bij Zodiak Belgium, heeft het nieuwe productiehuis Tivoli.tv opgericht. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Kris Spaepen werkte jarenlang bij Kanakna, dat later na een overname Zodiak Belgium werd. Vorig jaar moest hij bij het bedrijf vertrekken, maar hij is niet bij de pakken blijven zitten. Samen met Koen De Blende (Endemol, Kanakna) en Anouck Vercammen (DPG Media, SBS Belgium) heeft hij nu dus Tivoli.tv opgericht.


Voorlopig heeft het bedrijf nog geen opdrachten binnen. En dat wordt geen eenvoudige klus. Alle tv-zenders moeten namelijk besparen en ze zijn dus zuinig met bestellingen. Maar bij Tivoli.tv beginnen ze alvast met een gezonde dosis enthousiasme aan het nieuwe avontuur. Ze zien 'de wereld van tv en film als één groot pretpark, hun speeltuin', zo klinkt het.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers