Nieuwe 'Buurtpolitie'-acteur over recente kritiek

dinsdag 27 augustus 2019

In een interview met Story reageert kersvers 'Buurtpolitie'-acteur Dempsey Hendrickx op de kritiek van veel fans. Niet iedereen is namelijk tevreden met de wijzigingen die dit seizoen worden doorgevoerd.

Er was deze zomer al veel te doen over 'De Buurtpolitie'. Bij de populaire VTM-reeks wordt een vernieuwing doorgevoerd. Hierbij verdwijnen enkele oudgediende castleden naar de achtergrond om plaats te maken voor nieuw bloed. Eén van hen is Dempsey Hendrickx. De 32-jarige acteur is bekend van de Kenet-serie 'Helden'. Hij vertolkt in 'De Buurtpolitie' de rol van Vince, een allesdurver.


Hij beseft dat er kritiek is, maar zegt dat het 'op de set best gezellig is' en dat ook de verstandhouding met de andere collega's, dus ook met hen die een kleinere rol kregen, wel goed is.

Vooraf was Hendrickx naar eigen zeggen niet op de hoogte van de situatie achter de schermen bij 'De Buurtpolitie'. 'Ik werd gevraagd voor een casting, en pas daarna zeiden ze dat ze een nieuwe wind wilden laten waaien en dat daardoor enkele personages zullen verdwijnen. We vervangen hen ook niet. Je kunt ons niet vergelijken met iemand die weg is', zo zegt hij in Story.

Dempsey Hendrickx hoopt dat de kritiek en commentaar gaat liggen en dat de nieuwe lichting bij 'De Buurtpolitie' binnenkort op hun werk zal boordeeld worden.

Bron: Story

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers