Njam!-topchefs trekken de grens over in 'De Chalet: Hollandse maatjes'

zaterdag 27 november 2021

Het populaire tv-programma 'De Chalet' krijgt dit najaar een nieuw seizoen op njam!. In deze gloednieuwe afleveringen wordt de originele bezetting opnieuw herenigd: topchefs Peppe Giacomazza, Dominique Persoone en Roger van Damme trekken er weer samen op uit.

'De Chalet' staat dit jaar in Nederland, met zicht op zee. De drie vrienden gaan voor het eerst samen de grens over om de njam!-kijkers traditiegetrouw te inspireren met ideeën en tips voor de eindejaarsfeesten.


Succesrecept voor de feestdagen
Heerlijk(e) haalbare feestgerechten en verwarmende vriendschap, overgoten met een sausje fun! Dat is het succesrecept van de culinaire vakantietrip van Roger, Peppe en Dominique.


In de eerste aflevering gaat het vrolijke trio op zoek naar de beste maatjes en bezoeken ze een authentieke, maar ook duurzame korenmolen. Als je drie topchefs bij elkaar zet, dan wordt er natuurlijk ook meteen duchtig gekookt. Roger zet een verwelkomende cocktail klaar en maakt overheerlijke spritskoekjes. Dominique en Peppe zorgen voor een lunch en diner die doen watertanden: ‘ceviche met haring in negroni’ en ‘abbacchio alla romana’. In elke aflevering zorgen de njam!-chefs van het eerste uur voor een flinke dosis gezelligheid en kilo’s inspiratie voor de feestdagen!

'De Chalet: Hollandse maatjes', vanaf 28 november elke zondag om 11.00, 16.00 en 23.00 uur op njam!.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers