Sean Dhondt vervangt Koen Wauters bij opname dit weekend als host van 'Snackmasters'

vrijdag 18 september 2020

Voor de opname van 'Snackmasters' dit weekend zal Sean Dhondt even Koen Wauters vervangen als host. Sean Dhondt springt in, omdat Koen Wauters een aantal dagen geleden positief getest werd op corona en momenteel in quarantaine thuis verblijft. Koen Wauters stelt het wel, maar neemt uiteraard geen enkel risico.

'Ik ben momenteel nog in quarantaine, dus veiligheid gaat uiteraard voor. De opnames van 'Snackmasters' kunnen op deze manier doorgaan zoals gepland, dankzij Sean die even kan inspringen om me te vervangen dit weekend', vertelt Koen Wauters.


Zodra Koen Wauters uit quarantaine gaat, neemt hij de fakkel opnieuw over. De aflevering met Sean Dhondt als host zal binnen enkele weken op antenne te zien zijn bij VTM.

Of de besmetting van Koen Wauters het gevolg is van de opnames van 'Wat Een Jaar' is niet bekend. Die werden stilgelegd nadat Jonas Van Geel positief testte.


Lees ook:
Ook 'Snackmasters' in gevaar door corona?
Opname 'Wat een Jaar' uit voorzorg even uitgesteld door coronabesmetting

DOSSIER: Coronacrisis op Vlaamse radio & tv

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers