Wanneer is de finale van 'Big Brother'?

dinsdag 22 februari 2022
Foto: Videoland - © RTL 2021

'Big Brother' is dit jaar onvoorspelbaarder dan ooit. En dat heeft ook gevolgen voor de einddatum van het experiment. De finaledatum is intussen bekend, maar dat weten de bewoners nog niet.

Zaterdag 26 maart kent de finale van dit 'Big Brother'-seizoen haar grote apotheose. En dat betekent dat het experiment dit seizoen geen volle 100 dagen duurt. Want anders zou de finale pas op 10 april worden uitgezonden. De einddatum is door een woordvoerster van Play4 bevestigd aan Het Laatste Nieuws.


'De grote finale is op 26 maart, maar dat weten de bewoners nog niet. Deze nieuwe informatie zal de bewoners ongetwijfeld verrassen. Beeld je eens in hoeveel strategieën er sneuvelen, van zodra ze in het huis weten dat de finale eerder zal vallen?', zo luidt de verklaring.

In één adem spreekt Play4 tegen dat tegenvallende kijkcijfers aan de basis zouden liggen van de beslissing om vroeger met 'Big Brother' te stoppen. 'Gemiddeld zaten er zo'n 403.000 kijkers klaar per aflevering, goed voor gemiddeld 21,5 procent marktaandeel in de doelgroep 18 tot 54 jaar. Play247 bereikt daarbovenop nog eens 512.000 Vlamingen', citeert Het Laatste Nieuws.

Bron: hln.be

DOSSIER: 'Big Brother 2022' - al het nieuws!

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boer zoekt Vrouw Europa' (KRO-NCRV)

Verdrinken ze in elkaars ogen? Of moeten ze nog even wennen aan elkaar? De boeren gaan op speeddate. Ze hebben ieder tien briefschrijvers uitgekozen die ze beter willen leren kennen. Ze hebben vijf minuten voor die ene, allerbelangrijkste eerste indruk. De een probeert het met complimenten, de ander geeft een boom cadeau. Wie springen eruit en mag mee op dagdate?

'Boer zoekt vrouw Europa', om 20.25 uur op NPO 1.

Dossiers