Wanneer is de finale van 'Big Brother'?

dinsdag 22 februari 2022
Foto: Videoland - © RTL 2021

'Big Brother' is dit jaar onvoorspelbaarder dan ooit. En dat heeft ook gevolgen voor de einddatum van het experiment. De finaledatum is intussen bekend, maar dat weten de bewoners nog niet.

Zaterdag 26 maart kent de finale van dit 'Big Brother'-seizoen haar grote apotheose. En dat betekent dat het experiment dit seizoen geen volle 100 dagen duurt. Want anders zou de finale pas op 10 april worden uitgezonden. De einddatum is door een woordvoerster van Play4 bevestigd aan Het Laatste Nieuws.


'De grote finale is op 26 maart, maar dat weten de bewoners nog niet. Deze nieuwe informatie zal de bewoners ongetwijfeld verrassen. Beeld je eens in hoeveel strategieën er sneuvelen, van zodra ze in het huis weten dat de finale eerder zal vallen?', zo luidt de verklaring.

In één adem spreekt Play4 tegen dat tegenvallende kijkcijfers aan de basis zouden liggen van de beslissing om vroeger met 'Big Brother' te stoppen. 'Gemiddeld zaten er zo'n 403.000 kijkers klaar per aflevering, goed voor gemiddeld 21,5 procent marktaandeel in de doelgroep 18 tot 54 jaar. Play247 bereikt daarbovenop nog eens 512.000 Vlamingen', citeert Het Laatste Nieuws.

Bron: hln.be

DOSSIER: 'Big Brother 2022' - al het nieuws!

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers