Alle remmen letterlijk los in 'De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS'

maandag 26 februari 2018

Zes bekende duo's strijden vanaf dinsdag 27 februari bij RTL 5 om de titel die niemand wilt hebben: 'De Slechtste Chauffeur Van Nederland'.

Onder altijd professionele leiding van presentator John Williams en toeziend oog van juryleden Patricia Nijman (rijschoolhoudster) en Tim en Tom Coronel, wordt weer geprobeerd Nederland een stukje veiliger te maken.


Dit seizoen zijn het bekende Nederlanders die hun rijbewijs inleveren en getest worden tijdens zenuwslopende proeven op het circuit. Daarnaast rijden ze onder andere door de smalle straatjes van Amersfoort en wordt getest hoe goed ze bijvoorbeeld rijden met een aanhanger. Uit al deze proeven, waarin verschillende rijvaardigheden getest worden, blijkt dat het echt een grote vraag is hoe deze mensen ooit hun rijbewijs hebben gehaald.

Deelnemers
'Temptation Island'-ster Shady heeft een handje van wild en roekeloos rijgedrag. Hij is opgegeven door goede vriend Koen Kardashian die ook, met gevaar voor eigen leven, in de bijrijdersstoel plaatsneemt.

Voormalig zanger van Het Goede Doel, Henk Westbroek heeft vijftien jaar geleden pas zijn rijbewijs gehaald. Of zoals zijn dochter Chrissie zegt: 'zijn rijbewijs gekregen.' Henk rijdt uit principe niet achteruit en verliest wel eens het overzicht. Chrissie heeft Henk opgegeven en is zijn bijrijder.

Realityster Michella Kox heeft last van een flinke vorm van rijangst en durft bijvoorbeeld de snelweg niet op. Dat dit vaak resulteert in een paniekaanval is ook niet heel bevorderlijk voor haar rijvaardigheid. Haar bijrijder is goede vriendin en voormalig Gooisch Meisje Leslie Keijzer.

Oud 'Sesamstraat'-actrice Gerda Havertong rijdt samen met haar dochter Zulema. Gerda heeft een paar jaar geleden een ongeluk gehad. Ze verliest nog wel eens de controle in de auto en is snel afgeleid.

Concentrate-host Bobbie Bodt stapt niet graag in de auto en volgens haar bijrijder en één van haar beste vrienden JayJay Boske zijn er ook maar weinig mensen die bij haar in de auto durven te stappen.

Voormalig Dolly Dots Esther en Anita zijn vooral heel snel afgeleid. Maar of dat komt door de omgeving of door elkaar laten we maar even in het midden. Middels De 'Slechtste Chauffeur Van Nederland' proberen ze meer de focus te houden tijdens het rijden.

'De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS' wordt geproduceerd door SkyHighTV.

'De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS', vanaf dinsdag 27 februari om 20.30 uur bij RTL 5.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers