Beau vereeuwigd op Walk of Fame van RTL

woensdag 9 januari 2019
Foto: RTL 4 - © RTL 2019

Vandaag, op woensdag 9 januari, heeft Beau van Erven Dorens een welverdiende plek op de RTL Walk of Fame gekregen. Beau, die vorig jaar in oktober de Gouden Televizier-Ring won én in december werd uitgeroepen tot Omroepman van het Jaar, werd hier na de uitzending van 'RTL Boulevard' mee verrast door CEO Sven Sauvé en RTL's CCO Lucien Brouwer.

Beau plaatste direct zijn handdruk in de speciale tegel.

Sven Sauvé: 'Soms heb je een jaar waarin alles elkaar versterkt. Voor Beau was 2018 een topjaar, waarbij zijn kwaliteiten als programmamaker, als mens en de waardering van de kijker samen kwamen. Wat mij betreft is hij nog lang niet op zijn top qua kunnen en daarom vieren we met dit eerbetoon zijn huidige mijlpalen en kijken we uit naar al het moois dat nog in het verschiet ligt. Het is hem van harte gegund!'

De tegel, die naast een handafdruk ook een handtekening bevat, wordt zo snel mogelijk afgewerkt en krijgt binnen enkele weken een plaatsje op de stoep van het RTL-gebouw. Daar liggen al tegels van onder meer Carlo Boszhard, Martijn Krabbé, Humberto Tan en Wendy van Dijk.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers