'Bevallen met Bobbi' in 2020 nieuw bij TLC

woensdag 20 november 2019

Bobbi Eden gaat begin volgend jaar een gehele reeks maken van het TLC-programma 'Bevallen met'. Eerder dit jaar deed Bobbi, samen met andere BN'ers, mee aan deze bijzondere serie die een kijkje neemt in de wereld van de verloskunde.

Dit is zo goed bevallen dat Bobbi nu een hele serie gaat opnemen. Meepuffen, aanmoedigen en bevallingszenuwen: Bobbi doet mee en is getuige van een van de meest intieme ervaringen die je als vrouw en als nieuwe ouders kunt hebben. In deze reeks deelt Bobbi de slaap- of bevalkamer niet met andere BN’ers, maar zien we vier afleveringen met alleen Bobbi. 'Bevallen met Bobbi' is vanaf maart 2020 te zien bij TLC.


'Dit programma is gewoon op mijn lijf geschreven! Het is altijd al een droom geweest om een eigen programma te maken en ik ben gek op baby’s en kinderen. Wat ik ook zo leuk vind, is dat het om echte en bijzondere verhalen gaat. Ik vind het geweldig en een eer dat ik gevraagd ben voor een nieuw seizoen van dit mooie programma en ik kijk ernaar uit om moeders bij te staan tijdens dit bijzondere moment in hun leven!', aldus Bobbi Eden.

'Bevallen met Bobbi'
Dag en nacht staan verloskundigen klaar om baby’s ter wereld te brengen. Deze verloskundigen ondersteunen aanstaande moeders bij het mooiste moment uit hun leven. Maar wat komt er allemaal kijken bij een bevalling? En wat speelt er zich allemaal af in de uren voorafgaand aan de bevalling? Bobbi duikt dieper in de wereld van de verloskunde en draait mee in het dagelijkse werk en de verschillende diensten van de verloskundigen. Net als de verloskundigen weet Bobbi niet hoe de dag verloopt en of ze überhaupt op tijd is om bij de bevalling aanwezig te zijn. Het is een rollercoaster en het zijn spannende dagen voor iedereen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Zwangeren gezocht
Voor dit nieuwe seizoen zoekt Bobbi bijzondere verhalen. Iedere zwangere vrouw die een bijzonder zwangerschapsverhaal heeft of in verwachting is van een meerling, uitgerekend is in de maanden januari of februari, én haar verhaal graag zou willen delen met Bobbi, kan zich aanmelden via www.tlczoekt.nl.

'Bevallen met..'
Het eerste seizoen van het programma 'Bevallen met...' werd in 2017 geproduceerd en hieraan deden Victoria Koblenko, Filemon Wesselink, Dirk Zeelenberg en Do mee. Het tweede seizoen werd eerder dit jaar in mei uitgezonden en hierin waren Monica Geuze, Fatima Moreira de Melo, Marly van der Velden en Bobbi te zien. Alle afleveringen zijn terug te kijken via video-on-demand platform Dplay.

'Bevallen met Bobbi' wordt geproduceerd door I Care Producties en is vanaf maart 2020 te zien bij TLC.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers