Comedy Central presenteert 'The Roast of Giel Beelen'

zondag 12 november 2017
Foto: Comedy Central - © Viacom Benelux 2017

Radio DJ Giel Beelen is in december de nieuwe hoofdgast van de tweede Nederlandse editie van 'The Comedy Central Roast ofÖ'.

Als zogenaamde 'shock-jock' shockeerde hij regelmatig. Maar wat voor 'shock-jock' ben je eigenlijk als je het niet kan laten om achteraf toch steeds je excuses aan te bieden. Niet eens zo af en toe, maar echt altijd voor alles. Carnavalsverenigingen, dikke vrouwen, beroemdheden, iedereen kon op zijn welgemeende ‘sorry’ rekenen zodra diegene zich ook maar enigszins gekwetst voelde. Vanaf nu geen 'sorry' meer. Alles wordt gezegd. En niets wordt teruggenomen. Bovendien gaat Giel nu zelf ook eens flink aangepakt worden in 'The Comedy Central Roast of Giel Beelen', te zien op woensdag 13 december om 20.30 uur op Comedy Central. Sorry Giel.

'The Comedy Central Roast of Gordon' was vorig jaar de eerste succesvolle Nederlandse editie van het iconische Comedy Central programma. Nu is het de eer aan Radio DJ Giel Beelen die onlangs het idealistische 3FM verruilde voor het commerciële Radio Veronica. Van Glazen Huis naar Glazen Mansion. Naast Gordon gingen onder andere Rob Lowe, Justin Bieber, Donald Trump, James Franco en Charlie Sheen hem al voor. 'We only roast the ones we love'.

In 'The Roast of...' worden Roastees geconfronteerd met gênante momenten en hun opvallende eigenschappen. Onder leiding van een messcherpe 'Roast Master' krijgt Giel Beelen het vuur aan de schenen gelegd door zijn 'frenemies', bestaande uit een panel van bekende Nederlanders die zich zijn collega’s, vrienden en vijanden noemen. Echter, geen hoor zonder wederhoor. Het vuur wordt extra opgestookt wanneer Giel Beelen aan het einde van de show zijn vlijmscherpe repliek mag geven. Wie de eervolle rol van Roast Master vervult en wie plaats gaan nemen in het Roast panel, maakt Comedy Central binnenkort bekend.

De kersverse Roastee Giel Beelen: 'Ik vind het onwijs tof en een hele grote eer. Het is te gek dat Comedy Central het lef heeft gehad om de traditie te starten om elk jaar een Roast te houden en ik ben heel trots dat ik de tweede Roastee ben die plaats mag nemen op die erestoel.'

Judith Peters, VP Head of Comedy Central & Spike: 'Gordon was vorig jaar de gedroomde eerste Nederlandse 'Roastee'. We hebben toen als Comedy Central laten zien dat we de internationale show van 'The Roast of…' kunnen evenaren en hebben hiermee de lat voor onszelf direct hoog gelegd. In Giel Beelen zien wij de ultieme kandidaat voor deze tweede editie. Hij zoekt grenzen op, maar gaat er des te vaker overheen. Deze keer zonder excuses. Een schone taak voor het Roast panel om hem eens op het grillrooster te leggen en er een memorabele tweede editie van te maken.'

'The Comedy Central Roast of Giel Beelen' is op woensdag 13 december om 20.30 uur te zien op Comedy Central. De productie van deze tweede editie is ook dit jaar in vertrouwde handen van MasMedia.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers