Donnie en Keizer geven bezopen visie op historische gebeurtenissen in 'Comedy Central's Drunk History'

donderdag 28 maart 2019
Foto: Comedy Central - © Viacom Benelux 2019

Eerder maakte Comedy Central al bekend dat Nance en Jasper Demollin te zien zijn als vertellers in de eerste Nederlandstalige versie van 'Drunk History'.

Vandaag kondigt de zender de deelname van Donnie en Keizer aan! Beide heren zijn toegevoegd aan het team van beschonken vertellers in het nieuwe Comedy Central programma 'Drunk History - Bezopen Verhalen'.

Vanaf maandag 15 april vertellen twee BN'ers wekelijks een historisch verhaal uit de Lage Landen. Keizer neemt de legacy van Willem van Oranje voor zijn rekening en Donnie vertelt het verhaal van de Zwembad Affaire met Johan Cruijff.

Alle 'Drunk History' verhalen zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen uit de Vaderlandse Geschiedenis. De vertelde verhalen vormen het letterlijke script voor een nagespeelde versie, die vertolkt wordt door een groot aantal bekende acteurs. In de aflevering verteld door Donnie, over John Cruijff en de Zwembad Affaire vertolken Levi van Kempen, Sarah Bannier, Paul Donkers, Jan de Waard en Joy Jameson de titelrollen.

'Drunk History' belooft hele grappige én interessante historische verhalen. Want dronken mensen vertellen immers altijd de waarheid, alleen in dit geval niet altijd even samenhangend...

'Drunk History: Beschonken BN'ers' vertellen 'Bezopen Verhalen' uit de geschiedenis van de Lage Landen. That's it!

Vanaf 15 april elke maandag om 21.30 uur op Comedy Central.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers