Endemol zoekt publiek voor 'De Leukste Jaren'

maandag 28 december 2009

Je weet het misschien nog wel de mini-rok, een shockerend fenomeen van de jaren '60 of de coole Disco-muziek in de jaren '70 of was je in de jaren '80 uren met je Rubik's kubus in de weer? Wat zijn volgens jou 'De Leukste Jaren'?

Deze strijd zal worden gestreden in het nieuwe muzikale, vrolijke zaterdagavond entertainment show; 'De Leukste Jaren'. Twee teams, bestaande uit verschillende bekende Nederlanders, gaan in diverse challenges de strijd met elkaar aan. Wie kent zijn eigen decennium het best? Welk decennium heeft de mooiste muziek, de leukste kleding en de spectaculairste gadgets, tv-programma’s, trends en stylen.


In deze spetterende show gaat het erom publiek en de mensen thuis ervan te overtuigen dat zijn of haar favoriete jaren ook echt de leukste zijn.

Lijkt het je leuk om dit feestje van dichtbij mee te maken en de opnames van deze show bij te wonen?

Meld je dan aan voor de opnames op maandag 11 of 18 januari 2010 in Studio 1 Aalsmeer.

Aanmeldingen via publiekdeleukstejaren@snpmedia.nl met hierin data dat je aanwezig wilt zijn, naam, aantal personen + namen, leeftijd, emailadres en telefoonnummer.

NB: minimale leeftijd 18 jaar


Lees ook:
KRO komt met muzikale familieshow 'De Leukste Jaren'

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Familiediner' (EO)

Opa Henk is ten einde raad. Zijn drie kinderen hebben al jaren geen contact meer met elkaar. Samen met kleindochter Sanne heeft hij Bert om hulp gevraagd. De grootste wens van opa Henk is dat de ruzie bijgelegd wordt, zodat ze samen het glas kunnen heffen om zijn overleden vrouw te herdenken. Ook Sonja roept de hulp van Bert in. Haar zus Ingrid is ongeneeslijk ziek en heeft een dochter die bijna 16 jaar wordt. Het is niet zeker of Ingrid daar nog bij zal zijn, dus Bert zorgt voor een vroeg verjaardagsfeest. Hij verrast Crystal met de sweet sixteen die ze verdient, met haar moeder en de rest van de familie erbij.

'Het Familiediner', om 21.35 uur bij de EO op NPO 1.

Dossiers