FOX op zoek naar mannelijk zangtalent

maandag 5 september 2016

FOX start volgend jaar in samenwerking met VTM een zoektocht naar Nederlands en Vlaams zangtalent om een nieuwe Nederlandstalige popgroep te vormen.

Op http://www.foxtv.nl is vanaf vandaag de inschrijving voor de audities geopend voor mannelijke deelnemers van minimaal 18 jaar oud. Meer informatie over de titel van het programma, de Nederlandse presentatie en de samenstelling van de jury wordt op een later moment bekend gemaakt. Het nieuwe programma op FOX en VTM wordt begin 2017 op het scherm verwacht.


FOX ziet de samenwerking met VTM als een buitenkans om het kwalitatieve programma-aanbod verder te versterken en zodoende een nog breder publiek kennis te laten maken met de zender. Mark Bruitsman, programmadirecteur FOX Networks Group: 'We willen in 2017 de groei van de afgelopen drie jaar stap voor stap voortzetten en deze show zal daar weer een geheel nieuwe en eigen bijdrage aan leveren. We zijn vereerd en blij dat VTM voor FOX heeft gekozen als partner, niet in de laatste plaats omdat VTM al meerdere malen heeft bewezen de meest spectaculaire shows neer te kunnen zetten. We stappen met gepaste bescheidenheid in dit avontuur, maar bovenal met heel veel plezier en enthousiasme.'

Komend jaar borduurt FOX voort op de ingeslagen weg en zal de zender zich dit tv-seizoen wederom onderscheiden met een groot aantal nieuwe én bekende series. Bruitsman: 'FOX richt zich succesvol op 'The Best. First'. Dus ook komend jaar brengen we weer een groot aantal premières van internationale topseries. In aanvulling daarop passen ook grote televisie-evenementen goed bij FOX, zoals we dat al regelmatig laten zien met bijvoorbeeld UFC-events, de Super Bowl, The Passion US, Victoria's Secret en de uitreiking van de Emmy's. Aan deze lijst voegen we nu weer een heel mooi evenement toe.'

Over het programma
De kandidaten zullen in een reeks audities en liveshows de kijkers en een professionele jury moeten overtuigen van hun kwaliteiten. Tijdens de laatste show wordt duidelijk wie er tot de favorieten behoren en welke combinatie van talent tot de beste popgroep leidt. Zo wordt er een nieuwe groep samengesteld die alles in huis heeft om de nieuwe Nederlandstalige popsensatie van Nederland en Vlaanderen te worden. Of het uiteindelijk een duo, trio of kwartet wordt, zal afhangen van het ontdekte talent en de best mogelijke combinaties daarvan.

Persbericht FOX
http://www.foxtv.nl

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers