Gaby Blaaser is 'De Bachelorette'

woensdag 11 december 2019

Met haar deelname aan de eerste Nederlandse versie van 'De Bachelorette', opent actrice en influencer Gaby Blaaser haar hart voor de liefde.

Na een tumultueus liefdesleven weet ze wat ze wél en absoluut niet zoekt in een partner. Het afgelopen jaar heeft haar als 'single' nieuwe inzichten gegeven, waardoor ze helemaal klaar is voor de volgende stap: zich openstellen voor de ware liefde in één van de grootste Internationale datingshows van dit moment. Op een droomlocatie in het buitenland gaat zij een groep charmante en zelfstandige vrijgezelle mannen leren kennen. Via de iconische 'rozenceremonie' valt er iedere week een kandidaat af. Wie blijft over en verovert het hart van Gaby? Vrijgezelle mannen kunnen zich nu opgeven via rtl.nl/debachelorette.


Gaby Blaaser: 'Ik kan niet wachten om dit waanzinnige datingavontuur voor de volle 100% aan te gaan! Voor mij komt deze stap helemaal op het juiste moment. Ik ben namelijk al een tijd op zoek naar een leuke relatie, alleen is het me in het dagelijks leven nog niet gelukt om 'hem' te vinden. Toen ik werd gevraagd voor deze show was ik gelijk enthousiast! Zeg eerlijk; wie krijgt zo’n kans? Het is een modern sprookje!'

Gaby vervolgt: 'Uiteraard vind ik het ook wel spannend. Het schild dat ik om me heen heb gebouwd zal ik moeten laten vallen en ik ga me kwetsbaar opstellen om de liefde een eerlijke kans te geven. Ik wil er in ieder geval vol voor gaan! Men gaat een andere Gaby te zien krijgen, dan dat ze bijvoorbeeld op mijn social media-kanalen zien. Dat is slechts één kant van mij. Ik sta zelfverzekerd in mijn schoenen, ben zelfstandig, kritisch maar realistisch en vind het enorm leuk om juist dié mannen te gaan ontmoeten die ik in mijn dagelijks leven, tot nu toe, niet tegen kom. Ik kan niet wachten om het vliegtuig in te stappen, de romantiek tegemoet!'

Binnenkort vertrekt Gaby naar een prachtige locatie, ergens in de wereld, om dit grootse liefdesavontuur met volle teugen aan te gaan.

Over 'De Bachelorette'
'De Bachelorette' is een populaire datingshow die sinds 2003 in elf landen te zien is. Na Amerika, Australië, Canada, Finland, Duitsland, India, Japan, Nieuw Zeeland, Roemenië, Zweden en Zwitserland komt er eindelijk een Nederlandse versie.

'De Bachelorette' wordt geproduceerd door Warner Bros. en is in het voorjaar te zien bij Videoland. Aanmelden kan via: rtl.nl/debachelorette/

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers