Gezocht: nieuw acteertalent met 'Ik Wil In 'GTST'

dinsdag 28 augustus 2007

Door de verschillende talentenjachten op televisie is inmiddels duidelijk geworden dat er veel onontdekt zangtalent is in Nederland. Maar hoe zit dat met het acteertalent van onze landgenoten? Misschien zijn er wel mensen bij wie het acteren in het bloed zit, maar die niet weten welke weg te bewandelen.

A


l staat iemand ingeschreven bij een castingbureau, het is altijd afwachten of de ultieme kans voorbij komt. Met 'Ik wil in GTST!' wordt die unieke kans nu op een presenteerblaadje aangeboden. Want de makers van de populaire soap zijn op zoek naar nieuw talent. Geen castingbureau, geen besloten auditie: iedereen maakt kans op een rol in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'.

Op maandag (avond) 27 augustus start de grote zoektocht. Op de site van 'GTST' vinden de acteurs/actrices in spé alles wat ze nodig hebben. Uit vier verschillende scčnes kunnen zij een keuze maken. De talenten filmen hun scene zelf met hun videocamera, webcam of telefoon en uploaden dit vervolgens naar de speciale 'Ik wil in GTST!'-site. Hierop zijn de verschillende audities de komende weken te zien en te beoordelen. Want ook het publiek heeft een vinger in de pap. Uiteindelijk vindt uit al deze inzendingen de selectie plaats. Voor de winnaar wordt speciaal een rol geschreven in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'.

Grote vraag is dus: Wie staat er straks tussen de acteurs uit 'Goede Tijden, Slechte Tijden' en ziet zijn acteerdroom uitkomen? 

'GTST', elke werkdag om 20.00 uur bij RTL 4.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers