Publiek bepaalt muziek in 'Sterren Dansen op het IJs'

donderdag 15 februari 2007

Het Nederlandse publiek bepaalt – na het succes van vorig jaar – opnieuw de muziek waar de twee overgebleven koppels in de finale van Sterren Dansen op het IJs hun kür op schaatsen.

V


anaf vrijdag 16 februari kan men op www.skyradio.nl en www.sterrendansenophetijs.nl kiezen uit een lijst van 25 echte Sky Radio hits. Deelnemers aan de actie maken kans op een geheel verzorgde reis naar Maleisië. Uit een onderzoek van SBS 6 Shownieuws blijkt dat het Nederlandse publiek verwacht dat Sita en Geert Hoes de meeste kans maken op een plek in de finale van Sterren Dansen op het IJs.

De actie is een onderdeel van de unieke samenwerking tussen de kijkcijferhit van SBS 6 en Sky Radio 101 FM. Het ontstaan van de samenwerking ligt bij de muziek die zowel op de radiozender als in Sterren Dansen op het IJs te horen is. Bovendien zijn de deelnemende BN'ers wekelijks te horen op Sky Radio om de luisteraars van het radiostation te vertellen dat ze via de website de allerlaatste kaarten kunnen winnen om de uitverkochte live shows op vrijdagavond bij te wonen.

Vanaf vrijdag 16 februari gaat deze samenwerking een stap verder en bepalen de luisteraars en kijkers de muziek voor de finale van Sterren Dansen op het IJs. Op www.skyradio.nl en via www.sterrendansenophetijs.nl kan men kiezen uit een lijst van 25 Sky Radio hits. In de halve finale van het tv-programma op vrijdag 9 maart wordt bekend gemaakt welke nummers het populairst zijn. Op deze nummers zullen de twee finalekoppels hun küren gaan schaatsen. Door te stemmen maakt men met deze finale-actie kans op een geheel verzorgde reis naar het exotische Maleisië.

Onderzoek van Shownieuws wijst uit dat de Nederlanders de koppels Geert Hoes & Sherri en Sita & Slawomir de meeste kans toedichten om daadwerkelijk in de finale hun kunsten te vertonen. De speciale Shownieuws-verslaggever voor Sterren Dansen op het IJs Jody Bernal vraagt de overgebleven deelnemers in de vroege uitzending van vrijdag 16 februari naar hun favoriete liedje uit de lijst van 25 nummers waar vanaf dat moment op gestemd kan worden.

DOSSIER: IJsdansoorlog 2: RTL 4 versus SBS 6

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers