Publiek gezocht voor 'Tussen Je Oren'

maandag 20 augustus 2007

Vanaf zondag 14 oktober is Tussen de Oren te zien bij Net 5 met een serie van acht afleveringen. Joep van Deudekom en Rob Urgert zetten, na hun zeer gewaardeerde 'Onder de Tram', met 'Tussen de Oren' de volgende stap.

D


e presentatoren nodigen elke week drie bekende Nederlanders uit die zij confronteren, verrassen en prikkelen met humoristische vragen en gesprekken over verbale en non-verbale communicatie. Via gesprekjes, filmpjes en experimenten worden gasten, publiek en de kijker geconfronteerd met hun eigen gedrag.

De gasten die je dit seizoen bij ons kunt verwachten zijn onder andere: Art Rooijakkers, Toine van Peperstraaten, Victor Brands, Katja Schuurman, Froukje Jansen, Ronald Goedemondt, Waldemar Torenstra & Hans Sibbel.

Lijkt het je wat? Kom dan naar een van de opnames! Het programma wordt opgenomen in De Lichtfabriek in Haarlem (gratis parkeren en in de buurt het station). Er worden twee afleveringen op een dag opgenomen (+- 16.00 uur/+- 20.00 uur). Je kunt naar een opname komen, maar bent natuurlijk ook van harte welkom bij beide opnames.

De opnames vinden op de volgende data plaats:

Zondag 30 september
Zondag 14 oktober
Zondag 28 oktober
Zondag 18 november

Wil jij een opname bijwonen, geef je dan op via tussendeoren@net5.nl, zodat we je op de gastenlijst kunnen zetten. Noem daarbij je naam, het aantal personen, opnamedatum en of je naar de eerste, de tweede of naar beide opnames wilt komen. Wij mailen je zo snel mogelijk een bevestiging en de exacte tijd.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers