Soundos, Jebroer en Kaj van der Ree toegevoegd aan Roast Panel #GielRoast

woensdag 6 december 2017
Foto: Comedy Central - © Viacom Benelux 2017

Stand-up comedian Soundos, artiest Jebroer en radio-dj/YouTuber Kaj van der Ree nemen plaats in het Roast Panel tijdens 'The Comedy Central Roast of Giel Beelen'.

Eerder werd al bekend dat Peter Pannekoek, Sylvana Simons, Henry van Loon en Dennis Weening zich opmaken om Giel Beelen te roasten.  Roast Master van de avond is Gijs Staverman. Nog één Roaster te gaan.

Soundos komt Giel even op zijn plek zetten. De man heeft haar op meerdere sociale aangelegenheden straal genegeerd, en de comédienne is er helemaal klaar mee. 'Giel heeft eigenlijk overal schijt aan. Maar ja, dat moet ook wel, als je talenten verder gelimiteerd zijn. Giel weet heel goed wat hij doet. Maar ik weet ook heel goed wat ik ga doen daar op het podium!' Na een spraakmakende rol in 'Expeditie Robinson' wordt het tijd voor een nog spraakmakendere rol in deze Roast. En als dat ten koste van Giel moet gaan…ach.

Nu hij Nederland met zijn onomwonden teksten heeft veroverd is Jebroer klaar om een ander podium te bestijgen. Want met woorden spelen, dat kan deze man wel. Tijd om zijn scherpe tong te wijden aan iets heel anders: het roosteren van de grootste sell-out in de muziekindustrie. Het kind van de duivel mag zijn kwaadaardige kant naar buiten laten. Een limo hoeft hij niet, hij komt gewoon op de brommer.

YouTuber, host en presentator Kaj van der Ree heeft zijn baantje bij de radio aan Giel Beelen te danken. En als je iemand je carrière verschuldigd bent dan zit er natuurlijk maar één ding op: je dankbaarheid uitdrukken door deze persoon op nationale televisie met de grond gelijk te maken. De radiocollega’s van Kaj mogen hem toch allemaal al niet – tijd om het te verpesten bij de enige die hem nog een béétje kon uitstaan.

Er is nog één felbegeerde plek in het Roast Panel te vergeven. Wie durft het aan? Spreek nu of zwijg voor altijd.

'The Comedy Central Roast of Giel Beelen', woensdag 13 december om 20.30 uur op Comedy Central. De productie van deze tweede editie is ook dit jaar in vertrouwde handen van MasMedia.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers