Terugkeer 'GTST': wie overleeft de brand niet? - VIDEO

zondag 3 september 2017

Maandag 4 september gaat 'Goede Tijden, Slechte Tijden' verder na de spannende cliffhanger die eindigde met een heftige brand in Boks, aangestoken door de handlanger van Jos.

Hij wil vooral wraak nemen op Aysen, maar omdat Boks overvol is dreigen er nog veel meer slachtoffers te vallen. Zeker wanneer blijkt dat niet iedereen zichzelf kan bevrijden uit de vuurzee. Ludo gaat het brandende gebouw binnen en waagt zijn leven om zijn familie en vrienden te redden. Nadat Sjoerd de kinderen in veiligheid heeft gebracht, legt ook hij zijn leven in de waagschaal en rent terug naar binnen om Rikki te redden. Wanneer hij Rikki vindt, treft hij daar ook Aysen aan en staat voor een duivels dilemma: wie moet hij kiezen? Wat hij zich dan nog niet realiseert, is dat zijn keuze grote gevolgen zal hebben.


Ondertussen bevinden Rik en Bing zich nog in het bos waar ze onder schot worden gehouden door Jos. Lukt het hen om Jos te overmeesteren? Ze lijken een kans te maken nu het zicht van Bing langzaam terug komt.

In Meerdijk is de brandweer nog lang bezig het pand veilig te stellen en in de tussentijd begeeft iedereen zich naar het ziekenhuis op zoek naar een teken van leven van familie of geliefden. Als bekend wordt dat er tenminste één dodelijk slachtoffer is gevallen is de grote vraag dan ook: wie..?

Wanneer Noud in het ziekenhuis langsgaat, ontmoet hij de charmante verpleegster Zoë (een nieuwe rol van Anouk Maas) waar hij enorm van onder de indruk is. Alleen, hij is niet de enige die een oogje op haar heeft…


'Goede Tijden, Slechte Tijden', vanaf maandag 4 september om 20.00 uur bij RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boerderij van Dorst' (BNNVARA)

Roxeanne Hazes en Nikkie de Jager komen Raven helpen. Ze maken samen een hügelbed en plukken appels om cider te maken. Terwijl ze de handen uit de mouwen steken, vraagt Raven ze het hemd van het lijf.

'Boerderij van Dorst', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers