'Liefde voor Muziek' niet naar Spanje! Dit is de nieuwe bestemming!

dinsdag 22 september 2020

Corona gooit ook roet in het eten voor de artiesten van het nieuwe seizoen 'Liefde voor Muziek'. Geen bikini of zwembroek in de koffer, want het gezelschap kan niet naar het warme Spanje.

Willy Sommers, Tourist LeMC, Ronny Mouse, Geike Arnaert, Cleymans  & Van Geel, Emma Bale en Bert Ostyn van Absynthe Minded blijven dit jaar dichter bij huis. Geen ticket naar de zon, wel een rit naar de Ardennen.

De artiesten trekken in oktober richting het zuiden van ons land. In de Ardennen zullen zij het nieuwe seizoen van 'Liefde voor Muziek' inblikken. Even werd nog gedacht aan Zuid-Frankrijk, maar ook die regio kleurde donkerrood. Een exacte uitzenddatum is nog niet bekend, maar waarschijnlijk komt het nieuwe seizoen in het voorjaar op VTM.

Bron: HLN.be



Lees ook:
ALLE namen voor 'Liefde Voor Muziek' zijn nu bekend!

DOSSIER: Coronacrisis op Vlaamse radio & tv

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers