Alles wat je moet weten over 'Klopjacht', vanaf 18 oktober bij Play4

woensdag 6 oktober 2021

Kan je in België van de ene op de andere dag van de radar te verdwijnen? Wie kan je vertrouwen wanneer iedereen naar jou op zoek is? Hoe blijf je uit handen van de opsporingsdiensten in een land waar alles gezien wordt?

Play4 gaat met het gloednieuwe, avontuurlijke en spannende programma 'Klopjacht' de uitdaging aan: in een zenuwslopend kat- en muisspel proberen 12 Vlamingen 17 dagen lang uit handen te blijven van gespecialiseerde opsporingsdeskundigen met ervaring bij de politie, defensie en in de private sector. Een speciaal voor het programma opgericht opsporingsteam onder leiding van een topspeurder van de Federale Gerechtelijke Politie doet er alles aan om de voortvluchtigen zo snel mogelijk te pakken. De voortvluchtigen worden gezien als ontsnapte criminelen en daarom beschikken de speurders over alle denkbare middelen om hen te lokaliseren.


Maak kennis met de 12 voortvluchtigen!

Het aftappen van telefoongesprekken, social media updates, bankkaarten traceren, het bekijken van bewakingscamerabeelden en internetactiviteiten in kaart brengen: een arsenaal aan middelen wordt ingezet om de voortvluchtigen in te rekenen.

Altijd al benieuwd geweest hoe speurders te werk gaan? Play4 biedt met 'Klopjacht' een unieke inkijk in het werk van Belgische opsporingsdeskundigen. 17 dagen lang wordt de groep kandidaten opgejaagd wild. Slaagt iemand erin om 17 dagen lang, 400 uur, onder de radar en uit handen van de speurders te blijven? Wie er na 17 dagen in slaagt om niet gepakt te worden en er in slaagt om België te verlaten op het eindpunt, wint 'Klopjacht'.

Check de trailer:


'Klopjacht', vanaf maandag 18 oktober bij Play4!


Lees ook:
Dit zijn de eerste beelden van het bloedstollende nieuwe 'Klopjacht', binnenkort op Play4
Maak kennis met de 12 voortvluchtigen uit 'Klopjacht'

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers