Pieter Timmers, Nora Gharib, Jonatan Medart en Yemi Oduwale vervolledigen line up 'Dancing With The Stars 2021'

maandag 15 november 2021

Na James Cooke, danste Julie Vermeire zich met een brede glimlach naar de overwinning in het tweede seizoen van 'Dancing With The Stars'. En na twee jaar zonder de bikkelharde competitie wegens corona, gaat de danswedstrijd opnieuw door.

Binnenkort gaat Play4 opnieuw op zoek naar de best dansende BV in een derde seizoen van de succesvolle liveshow. 


Pieter Timmers, Nora Gharib, Jonatan Medart, Yemi Oduwale, Metejoor, Lotte Vanwezemael, Nina Derwael en Delphine van Saksen-Coburg gaan dé dansuitdaging van hun leven aan en pushen hun lichaam tot het uiterste op de dansvloer. Jive, tango of modern, de kandidaten moeten in elke stijl zien uit te uitblinken en de jury verwacht niets minder dan een prestatie van professioneel topniveau. Welk koppel heeft de beste moves en weet de jury en de kijkers thuis te verleiden?

Maksim Stojanac zal dit jaar echter niet kunnen schitteren op de dansvloer:  een opgelopen schouderblessure verhindert hem om intensief te dansen.


Nora Gharib
Competitiebeest Nora Gharib heeft na 'K3 zoekt K3' en 'The Masked Singer' een nieuwe uitdaging op het oog. Maakt de Patser kans op de befaamde beker? En zal haar danspartner Adrián Barinaga in zijn eerste seizoen van 'Dancing With The Stars' al zegevieren?

Jonatan Medart
TikTok-ster van het jaar Jonatan Medart toont deze winter zijn danspasjes op het televisiescherm. Op zijn prijzenkast vinden we al enkele awards terug van de Jamies en het gala van de gouden K's. Past daar nog een schitterende beker van 'Dancing With The Stars' bij? Björk Gunnarsdóttir mag na een paar succesvolle seizoenen met Jani Kazaltzis en James Cooke haar choreografie delen met het jonge internetfenomeen.

Pieter Timmers
Een tweede Olympisch medaillewinnaar meldt zich aan bij 'Dancing With The Stars'. Zwemmer Pieter Timmers keert terug uit zijn pensioen om een nieuwe uitdaging uit te gaan. Glijdt hij even vlot over de dansvloer als door het water? Zijn coach in dit avontuur is de Nederlandse Natascha De Jong.

Yemi Oduwale
Door de week speelt hij mee in soaps als 'Dertigers' en 'Thuis', maar in het weekend trekt Yemi Oduwale zijn dansschoenen aan en schittert hij in 'Dancing With The Stars'. De acteur maakt de komende weken de dansvloer onveilig met danspartner Laura Jottay.

Lotte Vanwezemael
Seksuolotte schudt dit najaar haar heupen op de dansvloer van 'Dancing With The Stars'. Samen met haar danspartner Frank Zegels hoopt ze ver te geraken in de danscompetitie, maar kan een klinisch psychologe ook met haar voeten spreken?

Nina Derwael
Dit najaar zweeft Nina Derwael niet alleen aan de brug met ongelijke leggers, maar ook en vooral over de dansvloer. Volgens haar trainer was het tijd om haar hoofd volledig leeg te maken, maar zal onze Olympische kampioene even succesvol op de dansvloer zijn als in Tokio? De Italiaan danser Simone Arena is haar partner in de strijd voor de eerste prijs van 2022.

Delphine van Saksen-Coburg
Delphine van Saksen-Coburg gaat de komende weken en maanden dé ultieme dansuitdaging aan in Dancing With The Stars en dat doet ze niet zomaar: via 'Dancing With The Stars' helpt ze samen met Make-A-Wish® om de droom van een bijzondere jongen te laten uitkomen. In het derde seizoen van de populaire danswedstrijd zal Delphine – samen met haar Nederlandse danspartner Sander Bos – niet enkel de kunst van het dansen proberen onder de knie te krijgen, maar ook een groot feest organiseren voor de dappere jongen en zijn hele familie.

Metejoor
Ook Metejoor hoopt deze winter de sterren van de hemel te dansen. Zal Joris Van Rossem zijn podiumervaring kunnen doortrekken op de dansvloer of wordt hij eerder een vallende ster? Zijn danspartner is Margot Weeda, die de voorbije twee seizoenen al danste met Fabrizio en Michaël Pas.

'Dancing WIth The Stars', binnenkort bij Play4.


Lees ook:
Delphine van Saksen-Coburg doet mee aan 'Dancing With The Stars'
Lotte Vanwezemael dit najaar in 'Dancing with the Stars'
Zanger Metejoor gaat meedoen aan 'Dancing with the Stars'
Nina Derwael kijkt uit naar 'Dancing With The Stars': 'Ik zei meteen ja!'

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers