'Alloo Live', 'Lisa', 'Camping Coppens' en 'Viva Vermeire' trekken het najaar van VTM verder op gang!

woensdag 25 augustus 2021

Heel wat nieuwkomers dit najaar bij VTM, maar ook een pak vertrouwde gezichten én programma's. Maar wanneer krijgt Vlaanderen dit allemaal te zien? Een overzicht én een vooruitblik naar het vervolg van 'Camping Coppens'!

Vanaf maandag 30 augustus schiet het najaar bij VTM uit de startblokken met splinternieuwe titels en terugkerende successen als 'Snackmasters' op maandag in combi met de nieuwe topreeks 'Red Light', 'The Best Of' op dinsdag en 'Belgium’s Got Talent' op vrijdagavond. Maar er is meer.


Zo hebben de kijkers vanaf maandag 6 september opnieuw een dagelijkse afspraak met de telenovelle 'Lisa'. Luk Alloo zoekt vanaf donderdag 9 september live uit of er achter elke deur écht een verhaal schuilt in het nieuwe 'Alloo Live'. Diezelfde dag ontdekken de kijkers ook hoe Staf Coppens en zijn gezin hun eerste razend drukke zomer op Camp Grinsby hebben beleefd in 'Camping Coppens - Onze Zweedse Zomer'. En vanaf 5 september wordt de zondagavond ingevuld met de leukste momenten uit de tv-carrière van Jacques Vermeire in nieuwe afleveringen van 'Viva Vermeire'.

Hoe beleefden Staf Coppens en zijn gezin de eerste zomer in Zweden?
- vanaf donderdag 9 september -

Exact één jaar geleden kondigden Staf Coppens en zijn gezin groot nieuws aan. Ze zouden hun hele hebben en houden naar Zweden verhuizen, om daar een eigen camping te openen midden in de natuur. Het - soms hobbelige - traject daar naartoe en de integratie van het gezin in een nieuw land werd het afgelopen voorjaar druk bekeken. Maar hoe hebben Staf en Monique hun eerste razend drukke zomer op Camp Grinsby beleefd? Welke obstakels hebben ze samen moeten overwinnen? Hoe brachten Beau en Nora de grote vakantie door? Dat toont het gezin vanaf 9 september elke donderdag om 20u35 in nieuwe afleveringen van Camping Coppens - Onze Zweedse Zomer.

VTM brengt verder hulde aan ‘de man van 1 miljard smoelen’
- vanaf zondag 5 september -
De week wordt met een humoristische noot afgesloten met ‘de man van 1 miljard smoelen’. Vanaf 5 september zijn er elke zondag om 19u50 nieuwe afleveringen van Viva Vermeire. Ras-entertainer Jacques Vermeire bracht het grootste deel van zijn tv-carrière bij VTM door. 'Viva Vermeire' is een compilatie uit zijn succesvolle zaalshows en het leukste uit het VTM- en VRT-archief met zijn vele verschijningen in ontelbare spel-, show- en panelprogramma’s. 'Viva Vermeire' gaat op zoek naar de vele levenslessen in het omvangrijke oeuvre van Jacques Vermeire.


Lees ook:
Dan start VTM het nieuwe seizoen van 'Lisa'
Unieke televisie in 'Alloo Live': 'Van dit programma droom ik al 20 jaar'
Vlaanderen kiest de top 5 van hun muzikale iconen in 'The Best Of'
Dit is de nieuwe jury van 'Belgium's Got Talent'
'Snackmasters' keert dit najaar terug bij VTM

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers