Corona treft 'De Ideale Wereld', dit zijn de gevolgen!

dinsdag 22 september 2020

Opnieuw is de VRT getroffen door corona. Twee medewerkers van 'De Ideale Wereld' hebben positief getest. De uitzendingen gaan door, al zijn er wel gevolgen voor de show.

Na de quarantaine van Studio Brussel is Canvas het volgende slachtoffer. Twee medewerkers van 'De Ideale Wereld' testten positief. Gelukkig kwam presentator Jan Jaap van der Wal niet met hen in contact waardoor hij verder kan presenteren. De vaste sidekicks zullen wel enige tijd ontbreken. Zo probeert 'De Ideale Wereld' verder besmettingen tegen te gaan.

Een groot deel van de redactie zit thuis in preventieve quarantaine. De opnames en uitzendingen van 'De Ideale Wereld' komen voorlopig niet in het gedrang.
Bron: De Morgen


'De Ideale Wereld' slachtoffer van 'Janne Besmet'?


'De Woordvoerder spreekt': versoepelingen bij de VRT



Lees ook:
Deze 5 ex-collega's helpen Studio Brussel uit de nood tijdens de avondspits!

DOSSIER: Coronacrisis op Vlaamse radio & tv

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers