De familie Gooris trekt er samen op uit in 'Expeditie Gooris'

dinsdag 28 september 2021

In 'Expeditie Gooris' trekt het sympathiekste gezin van Vlaanderen voor het eerst samen de wereld in. Sam Gooris, echtgenote Kelly, dochter Shania en zoon Kenji gaan op roadtrip en reizen naar bestemmingen die voor hen een speciale betekenis hebben.

Kelly Pfaff en Sam Gooris zijn al 22 jaar getrouwd maar hebben samen met hun kinderen Shania en Kenji nog maar weinig van de wereld gezien. Daar brengen ze nu verandering in. Het gezin bezoekt verschillende plaatsen in Europa die van betekenis zijn voor hen. Zo start de reis in München waar Kelly haar jeugd doorbracht terwijl haar vader Jean-Marie Pfaff er als de beste keeper ter wereld furore maakte. Onderweg beleeft het gezin heel wat grappige situaties, verrassende wendingen maar ook ontroerende momenten. Kortom: never a dull moment met de familie Gooris!


Sam: 'Mijn mond is iedere dag opengevallen. Ik was ongelooflijk verrast, zowel door mijn vrouwke als door de gasten. En er kwam ook het besef dat mijn kinderen ondertussen bijna volwassenen zijn… Dus ik heb alleen maar heel veel schone herinneringen aan onze roadtrip!'

Twintig jaar geleden startte op VTM de realityreeks 'De Pfaffs'. Na al die tijd zijn de waarden van de familie dezelfde gebleven: de basis van liefde en een gelukkig gezin, sympathiek en puur en dat al 22 jaar lang. 'Expeditie Gooris' wordt een modernere versie met Shania en Kenji die van kleuters naar mondige twintigers zijn geëvolueerd.

'Expeditie Gooris', vanaf dinsdag 12 oktober om 21.40 uur bij VTM 2. De herhalingen van 'De Pfaffs' worden elke weekdag rond 18.00 uur uitgezonden op VTM 2.

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers