Is de Australische soap 'Neighbours' de redding van 'Thuis' en 'Familie'?

vrijdag 24 april 2020

Vlaanderen neemt vroeger dan verwacht afscheid van zijn favoriete soaps. Zowel 'Thuis' als 'Familie' neemt afscheid om pas na de zomer terug te keren. Ondertussen blijft het bang afwachten wanneer de opnames opnieuw hervat worden. Al zou 'Neighbours' wel eens de redding kunnen brengen...

In Australië herneemt men immers de opnames van de soap 'Neighbours'. Ook daar lag alles stil door de coronacrisis. Ondertussen is men op zoek gegaan naar creatieve oplossingen. Volgende week maakt 'Neighbours' een doorstart, met respect voor 'social distancing'. Acteurs en crew gaan steeds 1.5 meter afstand in acht houden. Zelfs de scenario's zijn aangepast aan deze afspraken.

Bij 'Thuis' en 'Familie' volgt men met grote interesse de ontwikkelingen in Australië. Als daar alles veilig lukt, dan zou dit ook een manier zijn om hier in Vlaanderen de opnames opnieuw op te starten.


Bron: VRTNWS

 


Lees ook:
'Thuis' trakteert fans op dubbelaflevering en keert na de zomer terug
'Familie'-seizoen eindigt vrijdag definitief
Seizoensfinale 'Familie' en 'Thuis' pas in november?

DOSSIER: Coronacrisis op Vlaamse radio & tv

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers