Kan 'Familie' binnenkort weer opstarten?

vrijdag 8 mei 2020

Kan het of kan het niet? Eén en VTM zoeken volop naar mogelijkheden om hun populaire soaps opnieuw in te blikken. Alleen zo geraken 'Thuis' en 'Familie' klaar voor na de zomer. Om alles zo snel mogelijk weer op te starten, werken de zenders ook samen.

Het lijkt nog altijd onwezenlijk. Geen dagelijkse portie Vlaamse soap meer op het scherm. Na de vervroegde seizoensfinale bleven de fans van 'Thuis' en 'Familie' verweesd achter. En dat weten ook de zenderbazen. Ook voor hen is de soap een groot gemis. Als locomotief van de tv-avond zorgen 'Thuis' en 'Familie' iedere werkdag voor een massa kijkers die dan blijven zitten voor de andere programma's.

Op de set van 'Thuis' worden vandaag proefopnames uitgevoerd. Is het technisch mogelijk om met alle voorzorgsmaatregelen rond corona toch alles goed in beeld te krijgen? 'De resultaten zullen door de VRT aan alle zenders en productiehuizen meegedeeld worden', zegt Davy Parmentier in Het Laatste Nieuws. De creatief directeur van VTM denkt de opnames van 'Familie' in juni opnieuw opgestart kunnen worden. Allemaal voorwaardelijk natuurlijk en er zal goed nagegaan moeten worden welke scènes nu al kunnen en welke pas later. Wordt vervolgd!

Bron: HLN


 


Lees ook:
Cast van 'Familie' vangt pauze op met unieke terugblik op VTM GO
'Familie' eindigt met verrassing van formaat! 5 prangende vragen voor na de zomer! (VIDEO)

DOSSIER: Coronacrisis op Vlaamse radio & tv

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers