Najaar Play6 en Play7: USA, all day en romantisch drama

donderdag 19 augustus 2021

De Stars and Stripes hangt nog steeds uit op Play6: de zender blijft naar goede gewoonte inzetten op Amerikaanse topreeksen en iconische films. USA, all day! En op Play 7 is er elke dag plaats voor een portie romantisch drama.

The U.S. Navy SEALS zijn de beste special-ops troepen van de Verenigde Staten, maar ook zij hebben een elitekorps. En dat hechte team van SEAL Team-soldaten onder leiding van Jason Hayes - gespeeld door David Boreanaz (Bones) - riskeert hun leven tijdens gevaarlijke en bijna onmogelijke internationale missies voor het vaderland. Het bewaren van de vele geheimen, op elk moment opgeroepen kunnen worden en de dood die om de hoek loert eisen hun tol bij het team en hun geliefden, zowel op fysiek als mentaal vlak. Some wounds never heal, some battles never end. 'SEAL Team'.


Van de Navy SEALS gaat het naar 'Van Helsing'. In de Amerikaanse fantasy actiereeks ontwaakt Vanessa (Kelly Overton), een afstammeling van de befaamde vampierenjager Abraham Van Helsing, na een driejarig coma in een wereld geteisterd door vampieren. Met haar speciale gave is ze de laatste hoop van de mensheid. Samen met een bont gezelschap van overlevenden gaat ze de ultieme overlevingsstrijd aan.

No balls no glory. Dat geldt ook voor de kandidaten van de 'Go-Big Show'. Nog nooit was een talentenshow zo extreme. Van monstertrucks, over alligator trainers, tot zwaardenslikkers en stuntboogschieters. Alle kandidaten komen voor één ding: de jury imponeren en de geldprijs van 100.000 dollar in de wacht slepen. Maar daarvoor moeten ze, soms letterlijk, de big guns bovenhalen. Host Bert Kreischer schotelt de vierkoppige jury bestaande uit Snoop Dogg, Cody Rhodes, Jennifer Nettles en Rosario Dawson de zotste acts voor. De risico’s zijn groot, maar de beloning zowaar nog groter.

Play6 komt ook met nieuwe seizoenen van de misdaadreeksen 'Hawaii Five-0' en 'NCIS LA'. En rond Halloween staat er weer dagelijks een thrilling, scary horrormovie klaar, zoals 'The Boy' 1 & 2, 'The Conjuring 2', 'The Shining', 'Countdown', 'The Gift' en nog veel meer.

Op Play7 zitten de kijkers goed voor hun dagelijkse portie romantisch drama, de meest inspirerende reality en aangrijpende humaninterestprogramma’s. En dat doet de nieuwste Play-zender onder andere met de gloednieuwe dramareeks 'Royal Flying Doctor Service'. Deze meeslepende dramareeks speelt zich af rond de zeer geïsoleerde stad Broken Hill in Australië. Dokters, verplegers en piloten van de luchtambulancedienst stellen alles in het werk om noodoproepen te beantwoorden en eerste hulp te bieden aan mensen in afgelegen gebieden. En dat brengt heel wat uitdagingen met zich mee. Een lach en een traan, het hoort er allemaal bij. En alsof de job nog niet zwaar genoeg is, zijn ook hun privélevens minstens even turbulent als de noodgevallen waar ze mee te maken krijgen.

En Play7 zet het royal-thema verder met 'Secrets of the Royal Palaces', dat een fascinerende blik werpt op de wereld van de Britse royals en hun tradities, hun geschiedenis, hun thuis, hun geheimen, hun macht en hun grote luxe. Een unieke glimp door het sleutelgat van Buckingham Palace.

Ook op vrijdag kan je nog steeds terecht bij Play7 voor beklijvende waargebeurde verhalen met nieuwe afleveringen van 'World's Most Evil Killers' en 'Spoorloos'. En ook de rest van het weekend verwent Play7 de kijker met straffe reality zoals 'Emergency', 'Emma Willis: Special Births' en '10 years younger in 10 days'.

Check alle details in de tv-gids van Play6 en Play7


Lees ook:
Najaar Play5: fun, no-nonsense reality en fictie
Dit is het najaar op Play4!

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

In 'Vandaag Inside Oranje' geven Wilfred Genee, Johan Derksen en Renť van der Gijp hun kijk op het EK en de actualiteit. Met wisselende, terugkerende gasten aan tafel en aan de bar, blikt het trio terug op de EK-wedstrijden en bespreekt het zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside Oranje', om 22.55 uur op SBS6.

Dossiers