Overleven Lars, Quinten, Simon en Stefanie de start van het nieuwe 'Familie'-seizoen?

zondag 22 augustus 2021

Vanaf maandag 23 augustus zit Vlaanderen rond 20.00 uur weer op het puntje van de stoel. Dan wordt het nieuwe, 31ste, seizoen van 'Familie' afgetrapt met een knaller van een dubbelaflevering. En daarin stijgt de spanning naar ongeziene hoogte.

In de seizoensfinale hingen namelijk heel wat levens aan een zijden draadje. Lars werd brutaal ontvoerd na de uitreiking van de FJUTR-awards voor 'onderneming van het jaar'. Quinten zakte bewusteloos in elkaar na zijn marathon. En Simon (Braam Verreth) en Stefanie (Jasmijn Van Hoof) stonden oog in oog met een losgeslagen Jonas (David Cantens). Overleeft iedereen de start van het nieuwe seizoen?


In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen maakt ook een nieuw personage zijn opwachting: Leon De Bodt. Een rol die gespeeld wordt door rasacteur Herbert Flack. De eerste beelden van het mysterieuze personage beloven echter weinig goeds. Leon blijkt de ontvoerder van Lars te zijn en is duidelijk niet van plan zijn gevangene zomaar vrij te laten. Maar waarom? En wie ís Leon De Bodt?


'Het voelt goed om in de huid te mogen kruipen van een personage waar zoveel mysterie rond hangt', licht Herbert Flack een tipje van de sluier. 'Het is duidelijk dat Lars en Raven op een belangrijk keerpunt stonden in de zoektocht naar hun vader of grootvader. Die zoektocht leidt hen naar Leon De Bodt, een ex-kolonel die duidelijk een hele geschiedenis met zich meedraagt. Maar wie is Leon juist? Welke rol speelt hij in de zoektocht naar Lars' vader? Wat heeft hij met de ontvoering te maken? Dat mijn personage meteen zo'n cruciale rol mag spelen in een grote verhaallijn is enorm fijn. En ik kan alvast verklappen dat er meteen heel wat spanning zit aan te komen.'

Maar ook andere personages doen de spanning maandag stijgen. Welk nieuws krijgt Hanne (Margot Hallemans) te horen na de inzinking van Quinten (Maxime De Winne)? Hij stuikte in elkaar nadat hij de Muur van Geeraardsbergen opreed met zijn wheeler. En dat net nadat de vonk tussen hen opnieuw was overgeslagen. Wordt het hartinfarct hem fataal?

Tenslotte doen ook Jonas (David Cantens), Simon (Braam Verreth) en Stefanie (Jasmijn Van Hoof) de hartslag van de kijkers stijgen. Bij Jonas kookt het potje helemaal over. Hij wil Simon voorgoed uit de buurt van zijn geliefde Stefanie en sloot hem op in een havencontainer. Stefanie kwam Simon op het spoor en probeerde hem te bevrijden, tot Jonas de container binnenstapte. Met een onmiskenbare dreiging in de ogen. De confrontatie loopt maandag helemaal uit de hand.

Dit zie je in de eerste week van 'Familie'! Lees de vooruitblik!

30 jaar 'Familie'
Op donderdag 30 december viert 'Familie' feest. Die dag blaast Vlaanderens langstlopende dagelijkse serie 30 kaarsjes uit. Een mijlpaal die heel wat verrassingen belooft en op zaterdag 29 januari 2022 wordt gevierd met een groot live spektakel in de Lotto Arena. Tickets zijn te verkrijgen via 30jaarfamiliefeest.be.

In de aanloop naar de 30ste verjaardag zorgt 'Familie' opnieuw voor een dagelijkse portie spanning en ontspanning. Te beginnen dus met de emotionele dubbelaflevering van nu maandag 23 augustus om 20.00 uur bij VTM.


Lees ook:
'Familie': week 34 (2021) - NIEUW SEIZOEN!
'Familie' viert 30ste verjaardag met groot 'Familie Feest' in de Lotto Arena

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers