Streamz kondigt tweede seizoen aan van 'Mijn Slechtste Beste Vriendin'

maandag 11 oktober 2021

De slechtste beste vriendinnen zijn terug! Op 25 oktober start het tweede seizoen van 'Mijn Slechtste Beste Vriendin' op Streamz. Het eerste seizoen eindigde met heel wat (slecht bewaakte) geheimen. In het tweede seizoen wachten meer intriges, meer edgyness, meer kitsch en vooral... méér wijn.

En misschien duikt de echte David Hasselhoff dit seizoen wel op? Josje zal alvast wel aandraven, al is het niet die van K3.



We duiken opnieuw achter de schermen van het upscale reclamebureau 'Callier & Starck', waar we de intriges  volgen van artiestenmanager Sally (Eva Van der Gucht), receptioniste  Michelle (Maaike Cafmeyer), account-manager Zita (Kim Hertogs), soap- actrice Molly (Ella-June Henrard), barvrouw Nikki (Clara Cleymans) en 'De Zwaan' Helena (Charlotte-Anne Bongaerts) terwijl professionele en persoonlijke uitdagingen de kop opsteken.

In het nieuwe seizoen worden de vriendschappen danig op de proef gesteld. Bedrog uit het eerste seizoen komt aan het licht en nieuwe romances ontwikkelen zich op de werkvloer. Houdt de vriendschap stand?  Vanaf 25 oktober ontdek je het op Streamz.

De vrouwelijke topcast wordt vervolledigd door onder andere Jennifer Heylen, Veerle Dejaeger en Ella Leyers. Ook Isabelle Vanhecke, als de pijnlijk falende relatie-therapeute van Sally en Peter, komt 'tot bloei'.  Er steken ook mannen de kop op in de turbulente levens van de dames, die vertolkt worden door Joren Seldeslachts, Steve Geerts, Mathias Sercu, Bas Van Weert, Robert De La Haye en ook nieuwkomer Titus Devoogd als de echtscheidingsadvocaat van Zita.

'Mijn Slechtste Beste Vriendin' is een productie van Lecter Scripted Media. De reeks komt uit de pen van Ilse Beyers, voormalig hoofdredacteur van Dag Allemaal, en is gebaseerd op het gelijknamige boek. Het tweede seizoen is vanaf 25 oktober 2021 beschikbaar op Streamz en Streamz+. De reeks zal later ook op Play4 te zien zijn.

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers