Voorlopig geen publiek meer in 'De Slimste Mens ter Wereld'

donderdag 5 november 2020

Door de verstrengde coronamaatregelen is er voorlopig geen publiek meer toegelaten bij 'De Slimste Mens ter Wereld'. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

De afleveringen van 'De Slimste Mens ter Wereld' die VIER nu uitzendt, dateren van voor de nieuwe lockdown. Bij de start van de opnames was de zaal voor de helft gevuld met publiek, daarna werd dat aangepast naar een maximum aantal van 70 aanwezigen op de publiekszitjes. Daarna werd het aantal nogmaals aangepast naar maximum 40 mensen in het publiek.


Maar de opnames die nog zullen plaatsvinden, gebeuren voorlopig zonder publiek. Dat is het gevolg van de stengere coronamaatregelen. Volgens VIER zal de afwezigheid van publiek weinig gevolgen hebben voor hoe 'De Slimste Mens ter Wereld' er op televisie zal uitzien. Toch wordt er gezocht naar een manier om toch een klein groepje, of enkele bubbels op verre afstand van elkaar, toe te laten.

Bron: Het Nieuwsblad


Lees ook:
Kijkcijfers: VIER ziet 'De Slimste Mens ter Wereld' weer sterk scoren
Dit zijn de kandidaten voor 'De Slimste Mens ter Wereld'

DOSSIER: Coronacrisis op Vlaamse radio & tv

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers