Deel 5 van 'La Casa de Papel' vanaf vrijdag op Netflix

donderdag 2 september 2021

De bende bevindt zich in een van de meest onzekere momenten in hun geschiedenis samen en het lijkt erop dat dit echt wel eens hun einde kan betekenen. Kunnen ze hun krachten nog één keer bundelen om de laatste aanval in te zetten? Ze zijn tenslotte The Resistance.

Het laatste seizoen van 'La Casa de Papel' wordt opgesplitst in twee volumes. De eerste vijf afleveringen zijn vanaf 3 september te zien op Netflix, de laatste vijf afleveringen volgen op 3 december.


De cast bestaat uit: Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, Rodrigo de la Serna, Darko Peric, Najwa Nimri, Hovik Keuchkerian, Luka Peros, Belén Cuesta, Fernando Cayo, Fernando Soto, Jose Manuel Poga en Mario de la Rosa.


Surrendering is not an option. #LCDP5

Over 'La Casa de Papel: Deel 5'
De bende zit al meer dan 100 uur opgesloten in de Spaanse bank. Ze zijn erin geslaagd Lisbon te bevrijden maar voelen zich verslagen nu ze iemand van de groep zijn verloren. Sierra heeft De Professor gevangen genomen en voor het eerst hebben ze geen ontsnappingsplan. Net wanneer het lijkt alsof het niet erger kan worden, komen ze tegenover hun machtigste vijand ooit te staan: het leger. Het einde van de grootste overval uit de geschiedenis nadert… Wat ooit begon als een roof, lijkt nu te veranderen in een oorlog.

'La Casa de Papel: Deel 5'
- Volume 1 vanaf 3 september
- Volume 2 vanaf 3 december

Wereldwijd en exclusief beschikbaar op Netflix.

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers