Gordon en Estelle zoeken een budgetvakantie

donderdag 18 januari 2018

Nederland is binnenkort een televisieduo rijker, want Estelle Cruijff en Gordon gaan na hun avonturen in 'Het Perfecte Plaatje' samen op vakantie in 'Gordon & Estelle: Weg Ermee!'.

Met uiteenlopende groepen en voor een zeer beperkt budget maken zij stedentrips door heel Europa. Voor het programma dat vanaf deze lente wordt uitgezonden bij RTL 4 zijn de beide diva’s op zoek naar vriendengroepen, stellen, singles, collega’s en andere gezelschappen waarbij ze zich kunnen aansluiten voor een midweek of lang weekend vakantie.


Samen laten ze zien dat je ook ‘voor weinig’ een leuke vakantie kunt hebben. Daarvoor zullen de twee zich volledig moeten schikken naar de groep waarbij ze aansluiten. Ze doen mee aan alle activiteiten die gepland staan, eten hetzelfde eten en slapen in hetzelfde hostel, appartement of tent.

Ga jij dit voorjaar naar een stad of zee? Neem dan Gordon en Estelle mee!
Gordon en Estelle willen graag in februari, maart of april met je mee op reis. Ze zijn op zoek naar leuke, gezellige of bijzondere mensen waarbij ze kunnen aansluiten. Dus wil je op korte vakantie in Europa of gewoon in Nederland, meld je dan nu aan. Alles is mogelijk: van een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiereünie tot een natuurtrip of religieuze reis. Aanmelden kan via rtl.nl/gordonenestelle.

'Gordon & Estelle: Weg Ermee!', voorjaar 2018 bij RTL 4.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers