Ook mannen kans op titel 'Holland's Next Top Model' 2017 - VIDEO

zaterdag 25 maart 2017

'Holland's Next Top Model' krijgt het aankomende seizoen een verrassende twist. Voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis van het programma kunnen zowel meisjes als jongens zich aanmelden voor de zoektocht naar hét model van dit moment.

Het wordt daarmee ook meteen een strijd tussen de sexes bij RTL 5. Wie heeft de beste foto’s en de benodigde eigenschappen voor een topmodel? Wie presteert het best op de catwalk en imponeert de jury dit najaar het meest? En wie mag zich na alle zenuwslopende weken uiteindelijk 'Holland's Next Top Model' 2017 noemen?


Nieuwe host
Onder leiding van Anna Nooshin wordt het nieuwe topmodel in spé gezocht. Anna was in 2016 nog jurylid, maar grijpt haar nieuwe rol als host met beide handen aan. 'Vanaf het moment dat 'Holland's Next Top Model' werd uitgezonden ben ik een trouwe kijker. Om dit programma dan jaren later zelf te mogen presenteren is werkelijk een droom die uitkomt. Ik vind het te gek om deze uitdaging samen met RTL aan te pakken en -hoewel ik het ook erg spannend vind- ga ik me de komende maanden voor de volle honderd procent inzetten en kan ik niet wachten op de opnames.'


Eind mei vindt de massale castingdag plaats, waarvoor jongens en meiden zich kunnen aanmelden via rtl.nl/hollandsnexttopmodel.nl.

De juryleden van dit jaar worden op een later moment bekend gemaakt.

'Holland's Next Top Model' wordt geproduceerd door Endemol Shine Nederland.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers