Opvolger 'Gouden Kooi' vanaf september op RTL 5

zaterdag 14 juni 2008

RTL is druk bezig met de opstart van 'Can't Buy me Love', de opvolger van 'De Gouden Kooi'. Vanaf september komt RTL 5 met het nieuwe spraakmakende programma, eveneens opgenomen in de beruchte villa in Eemnes, tot vorige maand de thuisbasis van 'De Gouden Kooi'.

Het

nieuwe format komt eveneens uit de koker van John de Mol en moet in de voetsporen treden van het wereldwijd succes 'Big Brother'. Wat er precies staat te gebeuren in de nieuwe realityserie is nog onduidelijk. 'Echte liefde is niet te koop... zeggen ze. Of hangt er toch een prijskaartje aan? Alles is mogelijk in de nieuwe realityserie', aldus RTL op zijn website.

Ondertussen is de zoektocht naar geschikte kandidaten volop aan de gang. RTL zoekt mannen en vrouwen tussen 18 en 35 jaar die single zijn en goed gebekt zijn.

'Heb jij voldoende mensenkennis en charme in huis om een spel slim te spelen? Ben je bereid om voor maximaal 3 maanden opgesloten te zitten in een riante villa, op zoek naar de liefde van je leven, een grote zak geld of misschien wel allebei?'  Interesse? Surf naar de website en schrijf je snel in.

Bron: De Telegraaf

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers