Richard Groenendijk, Maan en Anita Witzier in 'Sinterklaasshow' bij BNNVARA

dinsdag 20 november 2018

Wie kent de meeste Sinterklaasliedjes? Wie kan het beste rijmen? En wat is er aan de hand met de chocoladeletters? Onder leiding van miss Sinterklaasjournaal Dieuwertje Blok en Frank Evenblij gaan Richard Groenendijk, Sander Lantinga, Maan de Steenwinkel, Anita Witzier, Gregory Sedoc en Erik van Muiswinkel, verdeeld over twee teams, de strijd met elkaar aan.

In de BNNVARA-Sinterklaasshow 'Sinterklaas, wie kent hem niet?' komen we erachter wie het meest, maar vooral ook wie er het minst weet van de Goedheiligman en z’n makkers. 'Sinterklaas, wie kent hem niet?' is op 5 december om 20.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.


Pakjesavond was nog nooit zo gezellig. Als alle cadeaus in de huiskamers zijn uitgepakt nemen Dieuwertje en Frank de avond over met fragmenten, spelletjes, improvisaties en livemuziek onder leiding van Eric van Tijn. De enige échte Sinterklaas is aanwezig om de vragen uit te leggen en de kandidaten op gepaste wijze te straffen wanneer ze foute antwoorden geven.

De opname voor 'Sinterklaas, wie kent hem niet?' is op dinsdag 27 november in studio Casco Amsterdam. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Publiek dat er graag bij wil zijn, kan hier terecht voor kaartjes.

 

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers