TROS zoekt filmpjes voor 'Te Leuk Om Waar Te Zijn'

maandag 18 augustus 2008

'Te Leuk Om Waar Te Zijn' is het nieuwe programma dat Yolanthe Cabau van Kasbergen voor de TROS gaat presenteren. Het programma is vanaf zaterdag 11 oktober om 19.00 uur te zien op Nederland 3. In het programma krijgen twee panels van bekende Nederlanders een aantal homevideo's te zien en moeten ze raden welk filmpje in scène is gezet.

D


it zorgt uiteraard voor de nodige hilariteit! Vervolgens is te zien hoe het 'nepfilmpje' gemaakt is. Ook moeten de BN'ers raden hoe een fragment afloopt. Verder komen er uiteraard vele leuke, lieve en grappige filmpjes langs die mensen zelf hebben gefilmd.
 
Voor Yolanthe is dit het tweede programma dat ze voor de TROS presenteert. 'Het lijkt me een ontzettend leuk programma om te doen. 'Te Leuk Om Waar Te Zijn' is voor het hele gezin en ik ben een absoluut familiemens. Vroeger keek ik heel graag naar 'De Leukste Thuis' met Linda de Mol en later met Ron Boszhard, ik kon er echt de slappe lach van krijgen. Ik vind het super dat ik nu zelf een programma met homevideo's mag presenteren. Daarnaast is het ook nog eens een mooie leerervaring om een quiz in de studio te doen.'
                                                                      
De redactie van 'Te Leuk Om Waar Te Zijn' is nog op zoek naar homevideo's.  Hebt u een grappig, ontroerend, brutaal of lief filmpje liggen? Of een enorme blooper? Stuur deze dan op naar:

TROS
t.a.v. Te leuk om waar te zijn
Postbus 28450
1202 LL Hilversum

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers