Wietze en Airen presenteren de Sky Radio New Year Top 101 bij Net5

maandag 10 december 2018

Op Oudejaarsavond presenteren Wietze de Jager en Airen Mylene de Sky Radio New Year Top 101, de gezelligste muzikale lijst om 2018 mee af te sluiten en 2019 in te luiden.

De hitlijst is samengesteld door Sky Radio en bestaat uit de grootste hits van het afgelopen jaar en de fijnste klassiekers van de afgelopen decennia. Net5 telt af met deze bekende hits uit binnen- en buitenland op maandag 31 december van 20.30 uur tot middernacht. Wie staat er dit jaar op de felbegeerde nummer 1-plek?


De Sky Radio New Year Top 101 is een samenwerking tussen het radiostation en de tv-zender Net5. Sky Radio zendt op 31 december vanaf 16.00 uur de New Year Top 101 uit en ’s avonds kunnen kijkers bij Net5 genieten van deze wereldberoemde nummers met bijbehorende clips. Van ‘Firework’ van Katty Perry, ‘Ik haal alles uit het leven’ van André Hazes en ‘Happy New Year’ van ABBA tot ‘Can’t stop the feeling’ van Justin Timberlake.

Wil jij je vriend, je zus, je beste vriendin, de buurman of wie dan ook via Net5 een nieuwjaarswens sturen? Vul je wens dan nu hier in: https://www.net5.nl/programmas/sky-radio-new-year-top-101/stuur-jouw-nieuwjaarswens-in/. En wie weet komt jouw wens voorbij in de uitzending! Daarnaast zijn er via de Sky Button ook nog eens geweldige prijzen te winnen tijdens het avondvullende programma Sky Radio New Year Top 101.

'Sky Radio New Year Top 101', maandag 31 december vanaf 20.30 uur op Net5.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers