Zoektocht naar nieuwe TV-chef in 'Topchef Academy'

dinsdag 17 januari 2017

Voor alle kooktalenten die met hun sterrendiner niet verder komen dan de eigen keukentafel biedt RTL, vanaf maart, een ultieme kans.

In het nieuwe dagelijkse RTL 5-programma 'Topchef Academy' wordt gezocht naar dé nieuwe TV-chef: een enthousiaste, inspirerende en allround chef die geen uitdaging uit de weg gaat. De kooktalenten worden beoordeeld door een driekoppige jury. Miljuschka Witzenhausen is één van de juryleden en laat haar culinair kritische noot klinken over de potentiële TV-koks. De andere twee worden later bekend gemaakt.


Bij een TV-chef draait het niet alleen om de kook en bak kunsten. De talenten worden ook beoordeeld op bijvoorbeeld hun presentatie, productkennis en multitasking. De eerste acht weken gaan iedere week zes culinaire talenten de strijd met elkaar aan. Alleen de weekwinnaar gaat door naar de drie finale weken. In deze laatste drie weken wordt bepaald wie zich de nieuwe TV-Chef van RTL mag noemen en daarmee het prijzengeld van 25.000 euro wint, en het gezicht wordt van een eigen kookkanaal!

Aanmelden
Ben jij of ken jij die nieuwe TV-chef? Meld je dan snel aan voor 'Topchef Academy'-programma via: rtl.nl/topchef-academy. ‘Topchef Academy’ wordt geproduceerd door Blue Circle.

'Topchef Academy', vanaf 20 maart bij RTL 5.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers