Eerste beelden 'Temptation Island: Love or Leave': 'Waarom doet hij mij dit aan?'

vrijdag 6 augustus 2021

Het is nog even afwachten op de start van het vernieuwde 'Temptation Island'. Play5 pakt dit najaar uit met 'Temptation Island: Love or Leave', gepresenteerd door Monica Geuze en Viktor Verhulst. En het belooft héél spannend te worden...

In het nieuwe seizoen ‘Temptation Island: Love or Leave’  worden de liefdesavonturen van vier koppels en 24 singles gevolgd en staat de vraag of de koppels ook de ware liefde kennen, opnieuw centraal. De nieuwe formule van 'Temptation Island' is een co-productie van Play5 én het Nederlandse Videoland. De presentatie is in handen van Viktor Verhulst en Monica Geuze.


'Is hij/zij de ware? Of is er toch iemand die beter bij mij past?” In ‘Temptation Island: Love or Leave’ geven koppels elkaar aan de start van het programma de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. De partners gaan als het ware 'single' het avontuur aan. Geen verleiders zoals bij 'Temptation Island', maar vrijgezellen die op zoek zijn naar een relatie. Tijdens de dates krijgen de partners en vrijgezellen de kans om een diepere connectie met elkaar aan te gaan met als doel antwoorden te vinden op hun relatievragen en te groeien als persoon om op die manier een beter mens te worden, zowel voor hun partner als zichzelf.

Nederland kan deze maand al de avonturen van de koppels volgen. Een exacte uitzenddatum heeft Play5 nog niet bekend gemaakt. Bekijk hieronder alvast de trailer van Videoland:


Meer weten over het nieuwe tv-seizoen? Schrijf je in voor de gratis TVvisie Nieuwsbrief, iedere ochtend alle nieuwtjes in je mailbox!


Lees ook:
Viktor Verhulst neemt dit najaar de plaats in van Annelien Coorevits in vernieuwd 'Temptation Island'

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers