Jani Kazaltzis presenteert nieuw seizoen 'Blind Gekocht'

dinsdag 17 augustus 2021

Na drie succesvolle seizoenen krijgt het verbouwprogramma 'Blind Gekocht' in het voorjaar van 2022 een vervolg. Voor het vierde seizoen kiest Play4 voor een presentator uit eigen huis. Niemand minder dan Jani treedt in de voetsporen van Dina Tersago en Kobe Ilsen.

Jani gaat samen met makelaar Béa Vandendael en interieurarchitecten Bart Appeltans en Kelly Claessens op zoek naar dat ene droomhuis dat de koppels zelf maar niet te pakken krijgen en ze hakken voor hen de knoop door. Zoals steeds één klein detail: de kersverse eigenaars krijgen hun woning pas te zien nadat de experten het voor hen hebben gekocht.

Hiermee zoekt Play4 de gastheer voor zijn succesvol verbouwprogramma niet langer buitenhuis. Na twee seizoenen Dina Tersago keerde zij terug naar VTM. Kobe Ilsen kreeg al na één seizoen van de VRT te horen dat hij niet langer voor de concurrentie mocht werken. Met Jani kiest Play4 nu voor meer zekerheid. Naast 'Blind Gekocht' werkt hij met Otto-Jan Ham ook aan een nieuw programma. Die opnames starten volgende maand. (Bron: HLN.be)



Lees ook:
Kobe Ilsen niet langer presentator van 'Blind Gekocht' op Play4
Otto-Jan Ham maakt samen met Jani Kazaltzis programma voor Play4
Dina Tersago ruilt VIER opnieuw voor VTM

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers