Ook deze bekende kop zie je dit najaar in 'De Slimste Mens ter Wereld'

vrijdag 2 juli 2021

Hoewel de zomer pas begonnen is, wordt er al volop gesleuteld aan de programma's van het najaar. Zo ook aan het nieuwste seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld'. Er is alweer een nieuwe naam gelost.

We wisten al dat Dorian Liveyns, de verloofde van James Cooke, Sandra Bekkari en Laura Tesoro in de herfst een gooi zouden doen naar de felbegeerde titel van 'Slimste Mens ter Wereld'. En traditiegetrouw worden er nu mondjesmaat namen genoemd. Vandaag is daar de naam bijgekomen van niemand minder dan Niels Destadsbader.


'Niels is een beetje de Romelu Lukaku van de showbizz. Hij kan alles en doet dat ook nog eens op een on­gelofelijk hoog niveau. Dat gaat wat geven in het najaar. Ik denk dat we ons heel goed gaan amuseren. We zullen dan ontdekken wat hij waard is als quizer, maar ik ben er zeker van dat het niet snel o-ver-over zal zijn, zegt 'Slimste Mens'-presentator over de deelname van Destadsbader in Het Nieuwsblad.

Over welke namen nog worden toegevoegd aan het lijstje van Van Looy kom je ongetwijfeld in de komende weken meer te weten. Vorig jaar werd sportpresentatrice Catherine Van Eylen 'De Slimste Mens ter Wereld'. De nieuwe reeks van het populaire spelprogramma is vanaf oktober te zien op Play4.

Bron: Het Nieuwsblad


Lees ook:
Dit zijn de eerste 3 namen voor 'De Slimste Mens Ter Wereld'

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers