Play4 lost vroeger dan verwacht eerste aflevering 'De Redders'

vrijdag 30 juli 2021

Klaar voor de spannende avonturen van 'De Redders'? Volgende maandag start Play4 met de nieuwe scripted-realityserie met o.a. Julie Vermeire en Joni van 'Kamp Waes' in de hoofdrol. Maar nu al is er goed nieuws voor wie niet tot dan kan wachten...

'De Redders' is een mix van spannende momenten, fun, drama, emoties en persoonlijke verhalen. Want hun liefdesleven is al minstens even spannend als de job an sich en ook daar moet er al eens iemand 'gered' worden.


De cast van de nieuwe reeks 'De Redders' bereidde zich voor met een pittige reddersopleiding. De fictieve redderspost staat opgesteld op het strand van Oostende – Mariakerke en is de uitvalsbasis van dit reddersteam.  Ontdek hier alle castleden!

Kan je niet wachten voor de eerste aflevering? Check dan snel GOPlay.be. Daar zie je al in primeur de eerste avonturen van Julie & Co.

Hier krijg je alvast de begingeneriek van 'De Redders':


 


Lees ook:
Play4 laat vanaf maandag 2 augustus 'De Redders' op je los!
Weer of geen weer: opnames 'De Redders' gestart in Oostende-Mariakerke
Kustredders willen niet meewerken aan nieuw Play4-programma

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers