Populair njam!-programma 'Klaar in 20 Minuten' krijgt nieuw seizoen én boek

zaterdag 21 augustus 2021

Na een zeer succesvol eerste seizoen van 'Klaar in 20 Minuten' daagt njam! haar chefs opnieuw uit om een snel, makkelijk én lekker gerecht op tafel te toveren. Vanaf 6 september zendt njam! nieuwe afleveringen uit van het beproefde concept waarin de chefs aan de slag moeten met maximum 7 ingrediënten en een tijdslimiet van 20 minuten.

In 'Klaar in 20 Minuten' legt gastheer Jef de njam!-chefs het vuur aan de schenen. De chefs krijgen de opdracht om in 20 minuten een haalbaar en heerlijk gerecht te bereiden met maximum 7 ingrediënten. Wat op het eerste zicht een makkelijke opdracht lijkt, zorgt toch soms voor enige stress bij de chefs. De opnames worden integraal uitgezonden zonder knip- en plakwerk. Dus als er iets misloopt zal de kijker er getuige van zijn. De mysterieuze gastheer Jef houdt met een culinaire babbel een oogje in het zeil dat alle recepten thuis makkelijk na te maken zijn en stelt vragen aan de chefs waar nodig. Op deze manier zijn de recepten ideaal voor drukke dagen of wanneer de goesting om lang in de keuken te staan ontbreekt eens de vakantie achter de rug is.


In dit nieuwe seizoen van 'Klaar in 20 Minuten' nodigt Jef maar liefst 10 topchefs uit in zijn keuken: Jeroen De Pauw, Anne-Sophie Breysem, Bart Desmidt, Steffi Vertriest, Michiel van der Eerde, Lore Moerman, Peppe Giacomazza, Wim Ballieu, Bert Meewis en Jelle Beeckman.


Boek
Wie niet kan wachten tot de nieuwe afleveringen uitgezonden worden, kan alvast inspiratie vinden in het gelijknamige boek. Het boek 'Klaar in 20 Minuten' ligt sinds 18 augustus in de boekhandel en hanteert hetzelfde principe: snel, makkelijk en lekker! Het boek bevat 100 heerlijke recepten die je eenvoudig thuis kan maken in 20 minuten en met maximum 7 ingrediënten per gerecht. 'Klaar in 20 Minuten' is een boek boordevol inspiratie en tips om van een doordeweekse maaltijd een smulfestijn te maken.

'Klaar in 20 Minuten', seizoen 2 vanaf 6 september van maandag tot en met donderdag, elke dag om 17.30, 20.40 en 23.00 uur op njam!.

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers